x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Oltchim ar putea juca finala Champions League la Rm. Vâlcea

Oltchim ar putea juca finala Champions League la Rm. Vâlcea

de Ovidiu Ciutescu    |    01 Mar 2010   •   00:00
Oltchim ar putea juca finala Champions League la Rm. Vâlcea

"Să vedem unde vom disputa finala, dacă ne vom califica", se lamentau oficialii Oltchimului în urmă cu două săptămâni. De ce s-a pus această problemă în discuţie? Pentru că Federaţia Europeană de Handbal nu acceptă ca ultimul act al celei mai importante competiţii intercluburi să se desfăşoare într-o sală cu o capacitate mai că de 3000 de locuri!


Ei bine, după victoria obţinută împotriva lui Viborg - una care garantează calificarea în semifinale - oficialii Oltchimului şi-au amintit că sunt ...olteni. Şi că pot avea soluţia chiar în ograda proprie. Astfel, a fost suficientă o ofertă de intenţie trimisă spre câţiva arhitecţi şi, soluţiile pentru ca cele 2400 de locuri existente în "polivalenta" vâlceană să se transforme în cifra cerută de EHF au început să apară.
"După discuţiile purtate cu câţiva arhitecţi avem garanţia că tribunele se pot înălţa cu trei rânduri de scaune. Astfel, creştem capacitatea până la 2950 de locuri. Ar trebui să obţinem de la EHF o derogare care să vină mult mai facil. Pentru că vom discuta de o diferenţă de doar 50 de locuri", a spus vicepreşedintele grupării vâlcene, Petre Berbecaru, la Sport Total FM.

Dacă nu vor obţine dreptul de a organiza finala Champions League în propria sală, Oltchim are o singură alternativă, aceea de a disputa una dintre manşele finalei în Sala Polivalentă din Bucureşti.

×
Subiecte în articol: sport