x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Oltchim va juca returul finalei Ligii Campionilor la Bucureşti

Oltchim va juca returul finalei Ligii Campionilor la Bucureşti

20 Apr 2010   •   00:00

Handbalistele de la Oltchim Râmnicu Vâlcea vor juca meciul retur din finala Ligii Campionilor la Sala Polivalentă din Bucureşti, conform tragerii la sorţi care a avut loc, marţi, de la sediul EHF. Echipa antrenată de Radu Voina se va duela în finală cu deţinătoarea trofeului, Viborg HK, la care evoluează şi căpitanul naţionalei României, Cristina Vărzaru. Turul va avea loc în Danemarca, iar returul la Bucureşti.

Finala este programată în dublă manşă, în 8 sau 9 mai (turul), respectiv 15 sau 16 mai (returul).

"Nu ştiu dacă la acest nivel contează în primul rând unde se joacă returul semifinalei, dar parcă totuşi, să joci acasă, cu trofeul pe masă, în faţa propriilor fani, e altceva. Sper că vâlcenii care ne-au încurajat atât de frumos să fie alături de noi şi la Bucureşti", a declarat antrenorul Oltchimului, Radu Voina.

"A ieşit cum ne-am dorit, jucăm returul pe propriul teren şi normal că şansele noastre cresc. Este un avantaj să joci cu trofeul pe masă. Important este să scoatem un rezultat pozitiv în Danemarca. Va fi foarte dificil, dar nu imposibil, fetele au demonstrat că sunt în formă excelentă", a spus şi vicepreşedintele clubului vâlcean, Petre Berbecaru.

×
Subiecte în articol: redactie