x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Oltchim vrea Liga Campionilor

Oltchim vrea Liga Campionilor

de Vlad Ionescu    |    25 Sep 2007   •   00:00
Oltchim vrea Liga Campionilor
Sursa foto: Rompres foto/

Căştigarea Supercupei Europei, după victoria cu 23-19 obţinută in faţa formaţiei ruse Zvezda Zvenigorod, le-a ambiţionat pe fetele de la Oltchim să-şi dorească noi succese internaţionale.

Căştigarea Supercupei Europei, după victoria cu 23-19 obţinută in finala de la Rămnicu-Vălcea in faţa formaţiei ruse Zvezda Zvenigorod, le-a ambiţionat pe fetele de la Oltchim să-şi dorească noi succese internaţionale. "Atăt timp căt se va menţine această echipă in cadrul clubului, vom mai avea asemenea satisfacţii. Sper ca acest rezultat să fie o descătuşare pentru fete, pentru că ne dorim să căştigăm Liga Campionilor", şi-a prezentat planurile de viitor antrenorul Gheorghe Tadici. "Vrem căt mai multe trofee. La ora actuală ne putem bate cu orice echipă", a spus şi Luminiţa Dinu (foto), cel mai bun portar al turneului, care şi-a trecut in palmares a treia Supercupă din carieră.

PETRECERE. Gheorghe Tadici a fost sufletul banchetului oficial, care a avut loc la Căciulata. El a dansat cu jucătoarele de la Zvezda, despre care a recunoscut că s-ar potrivi de minune la Oltchim, şi s-a intreţinut minute bune cu antrenorul acestora, Evgheni Trefilov. "Nu era supărat. Mi-a zis că am meritat să căştigăm, că am jucat tot meciul in acelaşi ritm şi că ne-a ajutat şi sala. Poate ne vom reintălni in Ligă", a spus tehnicianul Oltchimului.

Examen

Pentru a ajunge in grupele Ligii Campionilor, Oltchim va trebui să căştige turneul preliminar pe care il va organiza la Rămnicu-Vălcea, in zilele de 28-30 septembrie, şi la care vor mai participa Byasen Trondheim (Norvegia), Madeira (Portugalia) şi BNTU Minsk (Belarus). Cea mai periculoasă adversară este Byasen, pe care Oltchim a invins-o anul acesta in finala Cupei Cupelor. "Oboseala se va resimţi la unele jucătoare, dar trebuie să ne calificăm", a spus Gheorghe Tadici.

×
Subiecte în articol: sport