x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Oltenii nu vrura sau nu putura?

Oltenii nu vrura sau nu putura?

13 Aug 2004   •   00:00

Miercuri s-au disputat cinci partide din cadrul etapei a 3-a a Diviziei A. In Regie s-a produs una dintre surprize, jocul lamentabil al Universitatii Craiova lasand loc de multe interpretari.

VICENTIU NEAGOE, CATALIN FAINISI

Plutonul oltean, in frunte cu Papura, jucator fluierat de toti cei 2.000 de spectatori din "Regie", nu a fost in stare sa revina pe tabela.

PENIBILI. Dezamagirea se putea lesne citi pe chipul lui Mircea Rednic, tintuit pe banca de rezerve minute bune dupa fluierul final al lui Sorin Corpodean, care miercuri a parut ca arbitreaza cu totul alt meci. Ardeleanul l-a eliminat prea usor pe Curelea si a dictat, in compensatie, un penalty imaginar Sportului in repriza a doua. Lasand la o parte acest aspect, jocul Universitatii lasa loc de interpretari, multi dintre fotbalistii din Banie parand ca au venit in excursie la Bucuresti. "Nu se poate asa ceva: unii alearga, altii isi bat joc. Suntem penibili, ce sa mai zic?", a declarat la sfarsitul partidei capitanul "juvetilor", Mihaita Plesan, care nu se regaseste de la inceputul acestui campionat.

BOICOT IN VESTIAR

Ipoteza unei tradari a lui Mircea Rednic de catre "veteranii" echipei pare sa prinda contur, "Puriul" fiind decis sa elimine din lot jucatorii care nu si-au dat interesul pe teren. "Tind sa cred ca unii dintre jucatorii mei nu ma asculta. De azi inainte, voi merge numai pe mana mea, iar cei care sunt impotriva mea vor evolua numai in Divizia C, la satelitul Universitatea II", a declarat suparat Rednic. Unele voci au acreditat deja ideea aducerii lui Victor Piturca pe banca tehnica.

×
Subiecte în articol: sport