x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Oltenii, treziţi la realitate

Oltenii, treziţi la realitate

de Vicentiu Neagoe    |    14 Aug 2007   •   00:00
Oltenii, treziţi la realitate
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

Victoria Craiovei cu 4-0 din prima etapă, impotriva Farului, infierbăntase minţile suporterilor olteni. Infrăngerea de la Iaşi şi acest ultim eşec de pe teren propriu, cu ceferiştii clujeni, i-au adus insă pe aceştia cu picioarele pe pămănt.

Victoria Craiovei cu 4-0 din prima etapă, impotriva Farului, infierbăntase minţile suporterilor olteni. Infrăngerea de la Iaşi şi acest ultim eşec de pe teren propriu, cu ceferiştii clujeni, i-au adus insă pe aceştia cu picioarele pe pămănt.

S-a vrut a fi o sărbătoare, cu inaugurarea tribunei oficiale, cu 20.000 de fani in tribune, cu Naşu şi Mitică invitaţi de onoare, cu rugămintea lui Adrian Mititelu ca meciul cu Olanda să se joace la Craiova. N-a fost să fie. Ştiinţa a fost infrăntă de clujeni mai clar decăt o arată scorul, 1-3, iar meciul cu batavii se va disputa la Constanţa, la cererea lui Piţurcă şi a jucătorilor.

SIGURANŢĂ. După meci, tehnicianul oaspeţilor, Ioan Andone, era foarte mulţumit de rezultat şi a admis că i-a fost foarte frică la scorul de 1-1. "A fost un meci greu, dar mă aşteptam să fie aşa, impotriva unei echipe cu o asemenea ambiţie şi cu un public extraordinar. Cred că am avut şansă şi am inscris cănd a trebuit. Sincer să fiu mi-a fost frică la 1-1. Nu conta cu căt căştigăm, importante erau cele trei puncte. Nu ştiu dacă avem in acest moment echipă de Liga Campionilor, dar e cert că şi Clujul şi Craiova au echipă de Cupa UEFA", a spus Andone, care a menţionat că i-a plăcut evoluţia atacantului craiovean Costea. Finanţatorul oltean, Adrian Mititelu, a declarat că echipa ardeleană a fost superioară şi că merita victoria. "Sunt puţin trist, dar ne-a invins cea mai in formă echipă din Romănia. Mai avem mult, insă obiectivul echipei nu este periclitat. Vrem să luăm punctele inapoi, etapa viitoare la Tărgu-Jiu. Ştiu că suporterii ar vrea ca măine să căştigăm campionatul. Este foarte greu, dar va trebui să mai aşteptăm vreo doi-trei ani. Dorinţele noastre pot deveni şi realitate", a spus Mititelu. Acesta a mai adăugat că postul lui Florin Cioroianu nu este ameninţat, tehnicianul rămănănd in continuare pe banca juveţilor.

Tănasă, out

După ce in prima etapă reuşise să marcheze de trei ori in poarta Farului, Ciprian Tănasă s-a accidentat grav, fiind suspect de ruptură musculară. Acesta ar putea lipsi de pe gazon aproape o lună, după ce s-a accidentat in meciul cu CFR, fiind inlocuit in minutul 38 al partidei cu Ovidiu Stoianof. "După ce am jucat excelent cu Farul, m-am accidentat inainte de meciul cu Poli Iaşi, iar acum nu am prins decăt o jumătate de oră. Din păcate nu ştiu cănd voi reveni pe gazon, am mare ghinion după ce am inceput aşa de bine campionatul", a spus Tănasă. "Miercuri va face o ecografie, pentru că trebuie să aşteptăm 36 de ore, pentru a nu pune un diagnostic greşit. In momentul de faţă are cel puţin simptomele unei rupturi fibrilare", a declarat medicul Ştiinţei, Claudiu Stamatescu.

×
Subiecte în articol: sport