x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport OMONIA NICOSIA - DINAMO / Uitati de public! Jucati fotbal!

OMONIA NICOSIA - DINAMO / Uitati de public! Jucati fotbal!

de Sorin Anghel    |    25 Aug 2005   •   00:00
OMONIA NICOSIA  -  DINAMO / Uitati de public! Jucati fotbal!

Dinamovistii au de infruntat furia suporterilor ciprioti, acesta fiind cel mai mare impediment inainte de intrarea in primul tur al Cupei UEFA.

Chiar daca are in fata un adversar dintr-un campionat anonim, cautat de jucatori aflati la final de cariera, Dinamo nu este lipsita de emotii.

MOTIVE. Repriza a doua a meciului tur, atunci cand trupa lui Ioan Andone, desi avea un om in plus, a jucat groaznic si infrangerea de pe teren propriu in fata Farului ii fac pe dinamovisti sa constientizeze faptul ca accederea in primul tur al Cupei UEFA nu este inca rezolvata. Cu Ioan Becali in fruntea clubului, Dinamo incearca sa capete o imagine pozitiva si pe plan European. Plecarea spre Nicosia s-a efectuat de la salonul de protocol al aeroportului "Henri Coanda", ceea ce reprezinta o premiera pentru echipele romanesti.

PROBLEME. In Cipru, cel mai mare adversar al "cainilor" va fi publicul. Obisnuiti sa joace in Stefan cel Mare cu doar 5.000 de suporteri in tribune, dinamovistii trebuie sa dea dovada de caracter si sa demonstreze ca un parcurs cat mai lung in cupele europene nu reprezinta doar un vis al presedintelui Becali. Meciul va fi transmis de TVR1, cu incepere de la 20:30, alternativ cu partida Vardar Skopje - Rapid, care incepe la ora 20:00.

CIPRIOTII SUNT OPTIMISTI
Antrenorul cipriotilor, Henk Houwaart, crede ca echipa sa pastreaza in continuare sanse de calificare. "Inainte de meciul de la Bucuresti ne doream sa inscriem in deplasare. Am pierdut, dar am marcat. Acel 1-3 lasa usa deschisa. Cred ca o victorie cu 2-0 este posibila. Filozofia si mentalitatea mea sunt cele de invingator. Ne-am pregatit si avem destule solutii pentru a obtine calificarea. Avem nevoie de incredere, forta si pasiune. Omonia are destule posibilitati. Dinamo este o echipa buna, dar cu rabdare, concentrare si dinamism vom reusi", a spus Houwaart.

×
Subiecte în articol: sport