x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Open Australia: Wild-card pentru Justine Henin

Open Australia: Wild-card pentru Justine Henin

12 Oct 2009   •   00:00
Open Australia: Wild-card pentru Justine Henin

Jucătoarea belgiană de tenis Justine Henin, care şi-a anunţat recent revenirea în competiţie, a primit un wild-card pentru a participa la Openul Australiei, din ianuarie 2010, de la Melbourne, au anunţat organizatorii. Fostul număr 1 mondial a câştigat Openul Australiei în 2004.



Antrenorul Justinei, Carlos Rodriguez, a anunţat că ea va disputa primul turneu în 2010 probabil la Brisbane, de la 3 ianuarie, cu 15 zile înainte de Grand Slam-ul de la Melbourne. "Am vorbit cu persoane din anturajul Justinei în acest week-end şi am fost foarte bucuros să răspund favorabil cererii sale acordându-i un wild-card la Openul Australiei. Ştiu că Justine nu a luat această decizie de a reveni în competiţie uşor şi nu mă îndoiesc că va fi extrem de pregătită pentru o confruntare cu cele mai bune jucătoare din lume", a declarat directorul turneului, Craig Tiley.

Henin, care s-a retras în mai 2008, a câştigat şapte titluri majore în carieră: patru la Roland Garros, două la US Open şi o dată Openul Australiei. Doar titlul la Wimbledon îi lipseşte din palmares. Ea a stat 117 săptămâni în fruntea clasamentului WTA.

×
Subiecte în articol: sport