x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Opriţi la declaraţii

Opriţi la declaraţii

de Marius Mihalcea    |    15 Ian 2008   •   00:00
Opriţi la declaraţii
Sursa foto: Marin Raica/

Singura noutate din lotul grupării giuleştene a fost fundaşul belgian, de 34 de ani, Phillipe Leonard. Herea, Cesinha şi Andrade au absentat motivat.

RAPID - 22 de jucători au fost prezenţi ieri la reunire

 

Singura noutate din lotul grupării giuleştene a fost fundaşul belgian, de 34 de ani, Phillipe Leonard. Herea, Cesinha şi Andrade au absentat motivat. 

Ovidiu Herea, care a fost prezent la baza ProRapid, are scutire de la antrenamente timp de trei zile din cauza intervenţiei chirurgicale pe care a suferit-o la un dinte, în timp ce brazilienii Cesinha şi Elinton Andrade au derogare de la antrenorul Mircea Rednic să revină la echipă la 16 ianuarie.

 

VOIE BUNĂ. La prima şedinţă de pregătire din 2008, pe parcursul căreia elevii lui Rednic au zâmbit fără încetare, au răspuns prezent: D. Coman, Marinescu, Straton – portari; Maftei, M. Constantin, Săpunaru, Bozovici, Perjă, I. Stancu, Păun, Pistol, Leonard – fundaşi; C. Lazăr, E. Dică, Grigorie, Măldărăşanu, N. Grigore – mijlocaşi; Boya, Buga, Burdujan, Dobroiu şi Răduţă – atacanţi. Costin Lazăr, singurul jucător care a apărut în faţa reprezentanţilor mass-media, a spus că momentan nu doreşte să-i calce pe urme lui Ionuţ Mazilu, pe care Rapid l-a transferat la Dnepr Dnepropetrovsk. “Cu Ionuţ mă cunosc de când aveam 9 ani, era cel mai bun prieten al meu, dar n-am încercat să-l conving să rămână, chiar dacă noi am fost împreună peste tot. Eu nu mă gândesc să plec, fiindcă vreau să câştig titlul cu Rapid”, a spus mijlocaşul. Begianul Leonard a fost oprit să dea declaraţii. “O să vorbească după ce semnează contractul”, a explicat Rednic.  

 

Prin parcări

Din cauza faptului că terenul principal din cadrul bazei ProRapid era acoperit de un strat gros de zăpadă, jucătorii s-au pregătit pe o suprafaţă sintetică, iar turele de alergare comandate de antrenorul Mircea Rednic le-au parcurs pe tot felul de poteci dimprejurul terenurilor, o parte din traseu fiind constituită din parcările auto. Altfel, transferul ghanezului Ibrahim Salou, de la echipa belgiană FC Bruges, ar putea cădea, africanul nefiind mulţumit de salariul stagional pe care i-l oferă Rapidul.

 

 

×
Subiecte în articol: sport