x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Orgoliu canin sau iluzii bănăţene

Orgoliu canin sau iluzii bănăţene

de Mihai Igirosanu    |    06 Mai 2010   •   00:00
Orgoliu canin sau iluzii bănăţene
Sursa foto: David Moldovan/Intact Images/Gazeta Sporturilor

Şefii cer voalat sprijinul lui Deaconu



Înaintea confruntării din această seară, care va începe la ora 21:30, patronul Timişoarei, Marian Iancu, a deschis războiul declaraţiilor. "Dinamo are câţiva absenţi, dar plusul lor vine de la brigada de arbitri. Noi va trebui să facem faţă tutu­ror obstacolelor şi să câştigăm. Dacă Deaconu va fi inspirat şi va face tot ce vrem noi să facă, se vor compensa greşelile făcute împotriva noastră."

În replică, preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a spus: "Am fost cobaiul arbitrilor în acest sezon, asta e! Acum vine meciul cu Timişoara. Să vedem ce se va întâmpla aici! Cine pune presiune pe arbitri are de câştigat. Nu au valoare şi greşesc imediat. Cei de la Poli ştiu să facă asta şi au fost printre cei mai avantajaţi de arbitri în acest sezon competiţional".

Antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar, a anunţat ieri că este posibil să folosească un fundaş central inedit, M. Niculae sau Cl. Niculescu


CFR - VASLUI
Chiar dacă printr-un succes pe terenul CFR-ului Vasluiul ar intra cu şanse foarte mari în lupta pentru titlu, mijlocaşul moldovenilor, Sergiu Costin, nu-şi face iluzii. "Mergem la Cluj să câştigăm, dar şi dacă vom învinge favoriţi la titlu vor rămâne cei de la Urziceni şi cei de la Cluj, pentru că ei au un program mai lejer. Sper ca în acest an să luăm însă măcar un trofeu, fiindcă suntem calificaţi în finala Cupei. Nu mă gândesc la Liga Campionilor, pentru că în campionat mai avem patru meciuri foarte grele", a declarat jucătorul lui Marius Lăcătuş.

×
Subiecte în articol: sport