x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport OTELUL - JIUL 0-0 / S-a cerut demisia

OTELUL - JIUL 0-0 / S-a cerut demisia

17 Oct 2005   •   00:00

Otelul si Jiul au oferit ieri un meci anost celor doar 400 de spectatori, demonstrand inca o data ca sunt printre cele mai slabe echipe din prima divizie.
Partida a inceput cu gazdele in atac, cea mai mare ocazie aparand la sutul lui Dragomir (’8), respins in corner de Multescu. Prima sansa de gol a oaspetilor a venit abia in minutul ’27, cand sutul violent al lui Paclesan a fost parat spectaculos de Urai. Partea secunda a fost si mai saraca in ocazii de poarta. Mai intai, Urai a intervenit din nou salvator in fata lui Claudiu Dragan, gazdele avand si ele sansa adjudecarii celor trei puncte cu un minut inainte de final, cand sutul lui Aldea a trecut putin pe langa bara.

CONDITII. In ultimele minute ale meciului, suporterii galateni au cerut demisia antrenorului Aurel Sunda. "Este tipic romanesc ceea ce se intampla. Dar tinand cont de conditiile care sunt la Galati, nu cred ca se poate vorbi de asa ceva. Nu eu sunt principalul vinovat de situatia in care s-a ajuns", a replicat tehnicianul.

×
Subiecte în articol: sport