x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Otelul - Partizan 0-0 - Puteau mai mult!

Otelul - Partizan 0-0 - Puteau mai mult!

13 Aug 2004   •   00:00

Cu toate ca galatenii porneau cu sansa a doua in meciul cu mult mai titrata Partizan Belgrad, echipa pregatita de Sorin Cartu a obtinut, pe teren neutru, la Constanta, un rezultat onorabil.

MIHAI IGIROSANU -Constanta

Meciul in sine nu a fost unul spectaculos, iar sarbii au crezut ca simpla lor prezenta pe teren le va asigura si victoria. Galatenii s-au luptat, avand chiar doua ocazii uriase in finalul primei reprize, ratate de Mozacu si Marginean.

INCIDENTE. In minutul 60, cei 50 de suporteri sarbi au aprins mai multe torte, pe care le-au aruncat in teren. Ei au "reusit" sa creeze si un mic incendiu in sectorul pe care il ocupau. Jocul a fost intrerupt, iar in tribuna, politia a intervenit in forta. Fanii lui Partizan au ripostat, s-a incins o bataie in toata regula, ei fiind evacuati din stadion. Meciul s-a reluat, iar in minutul 72, Rnici a fost eliminat. Galatenii au incercat sa forteze inscrierea golului, dar adversarii au inchis bine jocul. Atac. Sorin Cartu l-a atacat violent pe presedintele Nicolae Boghici: "E o rusine de presedinte, apare pe la televizor si isi aroga merite. El n-are nici un merit".

×
Subiecte în articol: sport