x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport OŢELUL - Război cu Naşu’

OŢELUL - Război cu Naşu’

de Marius Mihalcea    |    15 Mar 2008   •   00:00

Sancţionaţi de Comisia de Disciplină a FRF cu câte două etape de suspendare şi o amendă de 3.000 de lei fiecare, gălăţenii Janos Szekely şi Gabi Paraschiv vor putea evolua azi contra lui FC Vaslui.

Sancţionaţi de Comisia de Disciplină a FRF cu câte două etape de suspendare şi o amendă de 3.000 de lei fiecare, gălăţenii Janos Szekely şi Gabi Paraschiv vor putea evolua azi contra lui FC Vaslui. Acest lucru este posibil după ce Comisia de Apel a FRF, care a rejudecat cazul la cererea preşedintelui Oţelului, Marius Stan, a decis să le micşoreze pedeapsa fotbaliştilor la numai o etapă de suspendare. Szekely şi Paraschiv au fost sancţionaţi pentru comportament nesportiv la adresa arbitrilor la finalul partidei Oţelul – Rapid, 0-1.

 

 

SCANDAL. Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a dezaprobat hotărârea Comisiei de Apel. “Solicit Comisiei de Apel să rejudece acest caz în regim de urgenţă, fiindcă s-a încălcat articolul 93, punctul 2, litera C din Regulamentul Disciplinar, care prevede că se poate introduce un apel cu excepţia cazului în care sancţiunea pronunţată este o suspendare de până la două meciuri sau o lună inclusiv”, a spus Naşu’. Atitudinea acestuia a declanşat reacţii în lanţ. “Domnul preşedinte a devenit un justiţiar. Înseamnă că una dintre comisii a judecat greşit, deci trebuie să fie dat afară cineva de acolo”, a declarat preşedintele Oţelului, Marius Stan. Adrian Porumboiu, patronul lui FC Vaslui, adversara de azi a gălăţenilor, a luat şi el foc: “Nu voi mai achita sancţiunea pe care o va dicta Comisia de Disciplină a FRF, fiindcă nu mi se pare normal ca eu să fiu amendat, iar jucătorilor de la Galaţi să li se reducă suspendarea”. Cea mai tranşantă reacţie se pare că a avut-o preşedintele Comisiei de Apel, Mugur Filipescu, care a demisionat, refuzând să rejudece în regim de urgenţă cazul.

×
Subiecte în articol: sport