x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Otelul se topeste

Otelul se topeste

09 Iun 2004   •   00:00

Comportarea foarte buna a Otelului in acest retur, disputarea finalei Cupei Romaniei si ocuparea pozitiei a cincea in clasament, a facut ca mai multe echipe sa puna ochii pe piesele de baza ale otelarilor.

TRANSFERURI. Atacantul Mircea Ilie a semnat deja un contract pe doi ani cu "U" Craiova, iar capitanul Sorin Ghionea se va intoarce la Steaua, expirand imprumutul de un an. Ghionea s-ar putea sa nu ramana in Ghencea, Mihai Stoica anuntand ca are o oferta tentanta din Rusia pentru el. O alta piesa de baza din angrenajul lui Sorin Cartu este mijlocasul Ciprian Danciu, care va parasi si el gruparea de pe Dunare, urmand a se intoarce la Dinamo, deoarece jucatorul este sub contract cu Gigi Netoiu. O alta plecare iminenta este cea a lui Bobi Verdes, care in urma unei accidentari foarte grave in meciul FC Oradea - Otelul, nu a mai intrat in calculele conducerii tehnice, atacantul fiind dispus sa paraseasca echipa galateana. (Vicentiu Neagoe)

Revine Viorel Tanase

Iminentele plecari a celor patru piese de baza i-au facut pe conducatorii galateni sa-si indrepte privirile in ograda altor grupari. Astfel, mijlocasul Viorel Tanase se va reintoarce la Galati dupa un periplu de un an in "Trivale". Un alt fotbalist care a intrat in vizorul echipei de la Dunare este petrolistul Liviu Negoita, jucator care este la sfarsit de contract cu Petrolul, echipa care a retrogradat.

×
Subiecte în articol: sport