x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Otelul - Sechestru pe tabela de marcaj

Otelul - Sechestru pe tabela de marcaj

de Erik Hoosz    |    27 Oct 2005   •   00:00
Otelul - Sechestru pe tabela de marcaj

Directia Generala a Finantelor Publice Galati a pus sechestru pe tabela de marcaj a stadionului de fotbal Otelul Galati. Acesta este singurul bun din patrimoniul clubului care ar putea fi vandut pentru a se putea recupera datoria de peste 107 miliarde de lei vechi datorate Fiscului.

ACTIONARI. Reprezentantii finantelor publice galatene au cerut conducerii noului club de fotbal sa prezinte o serie de documente, printre care si statutul de infiintare si de organizare al societatii pe actiuni, la care sunt actionari in prezent persoanele fizice Ionel Bors, Radu Nicu, Aurelian Mocanu, Mirela Gatin si Mihai Ungureanu, care au, fiecare, cate 19,2% din actiuni. Singura masura legala ce a putut fi luata de Directia de finante a fost instituirea sechestrului asupra singurului bun aflat in patrimoniul vechiului club. "S-a pus sechestru silit pe tabela de marcaj a CF Otelul. Se va stabili un evaluator care va evalua tabela de marcaj, urmand ca aceasta sa fie scoasa la licitatie", a precizat Maricica Badea, reprezentantul administratiei DGFPJ Galati. (Erik Hoosz)

STEAUA A DAT 150.000 DE LEI
Desi ANAF a anuntat ca gruparea din Ghencea are o datorie la Fisc in valoare de 41.896.826 lei noi, finantatorul Gigi Becali a declarat ieri, dupa ce a platit 150.000 lei la bugetul de stat, ca Steaua nu mai are nici o datorie. "Acum am zero datorii la bugetul de stat. Bodu vorbeste despre datoriile vechi, dar sa vedem ce decizie va lua judecatorul. Daca judecatorul spune ca trebuie sa platesc, o voi face, dar sa spuna el, nu Bodu", a spus Gigi Becali, adaugand ca seful ANAF a facut o declaratie "iresponsabila" atunci cand a spus ca decizia in cazul cesiunii de actiuni la SC Steaua este ilegala. "Presedintele Traian Basescu a spus ca legea trebuie aplicata in mod egal, iar eu nu am fost tratat astfel, mi s-a pus sechestru pe toata averea. Bine ca nu am sechestru pe actiuni, asa cum spune el ca am", a incheiat Becali.

×
Subiecte în articol: sport