x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pacaliti de turci

Pacaliti de turci

10 Feb 2004   •   00:00

Ultimul amical din Turcia al lui Dinamo s-a soldat nu numai cu o infrangere pentru echipa antrenata de Ioan Andone (foto), dar si cu destui nervi pricinuiti de arbitri.

AUSTRIECI. Tehnicianul gruparii din Stefan cel Mare a fost informat de organizatorii turci ca partida cu Rapid Viena (scor 2-3) urma sa fie arbitrata de o brigada din Slovacia. La finalul jocului s-a constatat ca arbitrii erau tot din Austria, ei oficiind la meciuri din liga a patra.

DURI. "Daca stiam acest lucru de la inceput, nici nu mai acceptam disputarea meciului! Am vrut sa retrag de doua ori echipa de pe teren. Nu m-a deranjat ca i-a avantajat la unul dintre goluri, ci faptul ca a permis intrari foarte dure din partea adversarului. Mi s-a parut mie ca se inteleg prea usor cu austriecii, iar dupa joc, antrenorul lui Rapid Viena, Joseph Hickersberger, mi-a spus ca arbitrii sunt austrieci", ne-a declarat Ioan Andone.
Azi, "cainii" vor sustine un alt meci amical, cu Groclin Grodzik, revelatia actualei editii a Cupa UEFA, polonezii eliminand pe Hertha Berlin si pe Manchester City.

"Nu mai pleaca nimeni!"
Dupa transferul lui Iannis Zicu in Italia au mai fost vehiculate si alte posibile plecari, cum ar fi Alexa la Spartak Moscova sau Florentin Petre la Sahtior Donetk. "Nu este nimic adeva rat! Eu sunt convins ca de la Dinamo nu va mai pleca nimeni pana in vara", a precizat Ioan Andone. Tehnicianul dinamovist a ramas fara Danciulescu, Marica si Petre, convocati la lotul national, care va efectua un turneu in Cipru. In schimb, aseara, in cantonamentul de la Belek era asteptat sa soseasca tanarul international de juniori oradeanul Cigan. Din cauza vremii ploioase, Dinamo a efectuat ieri un singur antrenament.

×
Subiecte în articol: sport