x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pacatele lui Stefan

Pacatele lui Stefan

26 Mai 2004   •   00:00

Chiar daca echipa de sub Pietricica a fost aproape in fiecare an o obisnuita a zonei nisipoase din clasament, niciodata Ceahlaul nu a avut un sezon atat de slab precum cel actual.

SORIN ANGHEL

INCAPATANAT. Presedintele Gheorghe Stefan a preferat la inceputul sezonului sa mearga din nou pe mana lui Viorel Hizo, antrenorul care i-a scos pe „plaiesi" pe locul al treilea al clasamentului in editia 1998-1999. Dupa acel campionat, Ceahlaul a jucat in Cupa UEFA Intertoto, fiind eliminata de Juventus Torino dupa o dubla mansa in care moldovenii nu au cunoscut infrangerea. „Pinalti a crezut ca Viorel Hizo va face minuni si in acest campionat, dar lucrurile au stat cu totul altfel, echipa de sub Pietricica terminand turul pe locul 15."

GRESELI. In pauza de iarna, desi echipa se afla intr-o situatie critica, Gheorghe Stefan s-a despartit de cei mai experimentati jucatori ai sai. Angelo Alistar, al carui imprumut expirase, a ajuns in curtea lui Dinamo, „Pinalti" nefacand nici un demers pentru a-si pastra libero-ul. Inconstienta presedintelui Ceahlaului a mers pana intr-acolo incat a cedat jucatori celor de la FC Vaslui, formatia finantata de Adrian Porumboiu aflandu-se atunci in cursa pentru promovarea in Divizia A. Despartirea de Dumitru Botez si Costel Ilie (foto) a insemnat si declinul echipei, caruta Ceahlaului luand-o serios la vale. Disperat de situatia echipei, „Pinalti" a ajuns acum sa sara la gatul arbitrilor. Maine, Stefan va trebui sa dea socoteala in fata Comisiei de Disciplina, iar joia viitoare va afla adevarul, formatia sa putand sa retrogradeze.

×
Subiecte în articol: sport