x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pacientul a revenit la viata

Pacientul a revenit la viata

10 Mai 2004   •   00:00

In fata unei trupe inestetice si fara vlaga, FC Oradea a tinut sa demonstreze ca s-a gresit atunci cand i se cantase deja prohodul, pastrand sanse de a evita retrogradarea.

DANIEL STAN

„Jucam pana la capat", avertiza inaintea meciului antrenorul oradenilor, Zsolt Musznay, incercand astfel sa motiveze o echipa condamnata.

FALIMENT. Cosmin Olaroiu a pierdut pe mana lui o partida pe care a abordat-o tactic sub orice critica. L-a distribuit pe Sylla in centrul defensivei desi il avea pe Baldovin pe banca. L-a titularizat pe „nevinovatul" Herea, iar solutia cu Panc in rol de inchizator s-a dovedit a fi falimentara. „Avem probleme cand ne lipsesc jucatori de baza, insa nu am avut solutii pentru schimbari. Probabil ca nu avem mentalitate de echipa fruntasa", a declarat la final Olaroiu. Lucru intarit si de selectionerul Anghel Iordanescu, prezent la meci, care dadea din cap a neputinta la majoritatea actiunilor gazdelor.

AMBITIE. Inceputul timid al oaspetilor nu a fost taxat de „bancari", Sylla ratand doua situatii foarte bune. Oradenii au prins curaj o data cu bara lui Daniel Stan, care, alaturi de Vrajitoarea, au facut ulterior vraiste o trupa incapabila de reactie. Astfel, pacientul oradean a iesit din perfuzii si da semne de viata. „Rezultatul nu ma surprinde. Cum am spus-o si inainte de joc, mai avem sanse de supravietuire, insa aceasta victorie, fara un succes in meciul de miercuri, cu Otelul, nu reprezinta nimic", a comentat Zsolt Musznay.

Anghelinei a gresit

Arbitrul Viorel Anghelinei a avut o prestatie modesta la meciul din Cotroceni. Daca la faza din minutul 16, cand gazdele au reclamat fara temei un presupus hent in careu al oradeanului Cristi Munteanu, „centralul" galatean a gresit in alte doua situatii. Prima s-a petrecut la faza deschiderii scorului, cand, dupa ce a dictat penalty pentru FC Oradea, Anghelinei nu l-a eliminat pe portarul „bancarilor" Marius Popa, care l-a faultat pe Vrajitoarea din postura de ultim aparator. Cealalta s-a derulat in ultimele secunde ale jocului. La centrarea lui Baita in careul mic, Florin Lazar l-a impins evident pe Ionut Savu, insa Anghelinei nu a acordat penalty-ul care se impunea.

Nostalgiile lui Musznay

Fotbalistii lui Cosmin Olaroiu au evoluat ieri pentru prima data cu sigla noului sponsor, Ford, inscriptionata pe tricouri. Cel mai nostalgic personaj din arena era antrenorul oaspetilor, Zsolt Musznay, care, pe vremea cand evolua la Steaua, in perioada ’88-’89, purta pe tricou acelasi sponsor. Tehnicianul oradean a facut parte din lotul care, in primavara anului 1989, a jucat finala Cupei Campionilor Europeni in fata lui AC Milan, pierduta cu 0-4 la Barcelona.
×
Subiecte în articol: sport