x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Panathinaikos - Rapid - "Nu suntem teroristi"

Panathinaikos - Rapid - "Nu suntem teroristi"

de Marius Mihalcea    |    01 Dec 2006   •   00:00
Panathinaikos  -  Rapid  -  "Nu suntem teroristi"

Antrenorul giulestean acuza autoritatile elene. Razvan Lucescu spune ca oficialitatile vamale de la Atena puteau sa rezolve mult mai elegant problemele lui Maftei si Viorel Moldovan, care au primit cu mare intarziere permisiunea de a intra in Grecia.

Corespondenta din Atena

Antrenorul giulestean acuza autoritatile elene. Razvan Lucescu spune ca oficialitatile vamale de la Atena puteau sa rezolve mult mai elegant problemele lui Maftei si Viorel Moldovan, care au primit cu mare intarziere permisiunea de a intra in Grecia.

Tehnicianul este de parere ca autoritatile puteau da dovada de mai multa bunavointa in acest caz. "N-a fost un gest elegant din partea lor. Suntem o echipa de fotbal, nu una de teroristi sau de mafioti. Cu siguranta ca la noi in Romania i-am fi primit altfel, cu mult mai mult respect", a spus Lucescu, care a propus apoi si o solutie mai simpla a problemei aparute: "Maftei e un jucator reprezentativ pentru Romania si pentru Rapid. Se stie ca e capitanul acestei echipe si ar fi fost mult mai elegant sa se discute cu presedintele clubului si sa-l lase pe jucator sa plece la hotel, pe raspunderea presedintelui, iar ulterior sa verifice pe calculator ce era de verificat".

BALCANICI. Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ca retinerea celor doi jucatori in aeroport a fost premeditata. "Noi, balcanicii, ne pretam la orice prostie. Mi se pare o mare magarie sa te pretezi sa traumatizezi un intreg colectiv. Sa nu credeti ca asta n-a fost o strategie murdara din partea lor. Credeti ca intamplator au facut asa ceva? FIFA, UEFA nu pot face nimic, pentru ca e autoritate statala", a spus Dragomir.
Glume
Razvan Lucescu nu a scapat nici in Grecia de intrebarile legate de o consultare inaintea meciurilor cu tatal sau, Mircea Lucescu, antrenor la Sahtior Donetk. "Nu ma sfatuieste tatal meu, traim in doua realitati diferite. Dar din cand in cand mai vorbim despre fotbal, in general", a spus Lucescu junior. Tot in timpul conferintei de presa, un ziarist grec i-a spus lui Razvan Lucescu ca isi doreste ca Sahtior sa o invinga pe Olympiakos Pireu, rivala celor de la Panathinaikos, si sa se califice in optimile Ligii Campionilor. Tehnicianul rapidist a ras si i-a raspuns jurnalistului elen: "Si eu voi fi fanul lui Panathinaikos, dar dupa acest meci".

×
Subiecte în articol: sport