x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pancu vrea sa ramana

Pancu vrea sa ramana

12 Iun 2004   •   00:00

Desi are oferte de la mai multe cluburi, atacantul Daniel Pancu si-a manifestat dorinta de a ramane in Turcia. Noul tehnician al echipei "vulturilor" a declarat ca nu-l va lasa pe roman sa plece.

MADALINA CORBEANU

Antrenorul echipei Besiktas, Vicente del Bosque, a anuntat ca nu doreste ca jucatorii Daniel Pancu si Oscar Cordoba sa fie transferati la alte cluburi. Conform cotidianului Fanatik, responsabilul sectiei de fotbal a gruparii, Kivanc Oktay, a discutat la telefon cu Cordoba si Pancu, care i-au comunicat ca ar vrea sa ramana la Besiktas. Cei doi fotbalisti au recunoscut ca au oferte de la alte cluburi, insa si-au manifestat dorinta de a juca in continuare in Turcia.

SCHIMBARI. Vicente del Bosque a declarat intr-un interviu aparut in cotidianul Hurriyet ca este nemultumit de actuala situatie a echipei. "Exista probleme in special pe extreme. Ne confruntam cu o inflatie de jucatori pe unele posturi si va trebui sa mai vindem dintre ei. Jocul fotbalistilor mei este cam lent. Va trebui sa cream o echipa care sa alerge mult si sa inscrie", a spus Del Bosque.

PROMISIUNI. Tehnicianul spaniol a afirmat ca cele mai importante adversare ale echipei sale in viitorul sezon vor fi formatiile Fenerbahce, Galatasaray si Trabzonspor. "Sunt convins ca voi obtine performante la Besiktas. Sunt pregatit sa folosesc la acest club experienta pe care am acumulat-o la Real Madrid. In acest sezon vom avea rezultate bune atat in Cupa UEFA, cat si in campionatul turc. Sco- pul meu este ca Besiktas sa devina numarul unu. Voi reusi acest lucru", a mentionat Del Bosque.

Ofertat de Rapid si de Sahtior

Cele mai clare oferte pentru Daniel Pancu au venit din partea lui Sahtior Donetk, a fostului club al jucatorului, Rapid, dar si de la o echipa din Spania, al carei nume este tinut secret deocamdata. Fostul tehnician al lui Besiktas, Mircea Lucescu, a facut chiar saptamana trecuta o deplasare la Istanbul pentru a incerca sa discute aducerea atacantului in Ucraina. Nici George Copos nu a stat cu mainile in san si i-a facut ex-giulesteanului o oferta concreta, insa Pancu nu este pregatit sa se intoarca in campionatul romanesc. SPORT/INFO - 12 iunie 2004 HANDBAL. Universitatea Remin Deva a invins pe teren propriu, cu scorul de 28-25 (16-12), formatia Silcotub Zalau, in primul meci al finalei Ligii Nationale de handbal feminin, care se disputa dupa sistemul "cel mai bun din trei meciuri". Urmatoarele doua meciuri ale finalei se vor juca la Zalau, la 14 si 15 iunie, cu incepere de la ora 18:00. APULUM. Presedintele lui Apulum Alba-Iulia, Emanoil Savin (foto), a declarat ca echipa sa trebuie sa gaseasca solutii pentru plata datoriilor catre jucatori, estimate la 7,8 miliarde lei, pana la 5 iulie, cand va fi reanalizat dosarul pentru obtinerea licentei de club profesionist. In ciuda dificultatilor financiare cu care se confrunta gruparea din Alba-Iulia, conducerea clubului a decis sa organizeze, saptamana viitoare, banchetul de sfarsit de sezon, prilej cu care jucatorii urmeaza sa primeasca o parte din restantele financiare. UCRAINA. Internationalul roman Tiberiu Ghioane a marcat un gol in partida pe care echipa sa, Dinamo Kiev, a castigat-o, in deplasare, cu scorul de 6-1, in fata formatiei Arsenal Kiev, in etapa a 28-a a campionatului Ucrainei. Ghioane a jucat tot meciul, golul fiind marcat in minutul 20. Mijlocasul Florin Cernat a jucat toate cele 90 de minute.
×
Subiecte în articol: sport