x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport PANDURII - CFR CLUJ 0-1 / "Fără determinare!"

PANDURII - CFR CLUJ 0-1 / "Fără determinare!"

de Daniel Stan    |    08 Oct 2007   •   00:00

PANDURII  -  CFR CLUJ 0-1 / "Fără determinare!"

Deşi au invins la Tărgu-Jiu şi işi păstrează poziţia de lideri, clujenii au fost criticaţi la final de antrenor şi de conducerea clubului. Autorul golului, Didy, a apărat poarta lui CFR după eliminarea lui Stăncioiu.

Chiar dacă lucrurile merg bine in Liga 1 pentru CFR Cluj, antrenorul Ioan Andone este nemulţumit de prestaţia elevilor săi. La finalul jocului de la Tărgu-Jiu, tehnicianul a răbufnit: "Mulţi jucători au jucat fără determinare".

CRITICI. Ando a continuat cu criticile şi a fost de părere că un rezultat de egalitate era mai echitabil: "Am fost dominaţi ca niciodată şi eu nu sunt obişnuit cu aşa ceva. Jucătorii trebuie să-şi respecte meseria, nu pot accepta asemenea accidente, cum s-a intămplat la faza cu Liviu Mihai. Mi-am făcut griji". Antrenorul liderului din Liga1 a continuat: "După aspectul jocului, un rezultat de egalitate era mai echitabil. Dacă nu aveam noroc, nu ştiu ce se putea intămpla, pentru că nu am avut decăt două ocazii. Cu Pandurii a fost cel mai slab joc al nostru. A fost o zi norocoasă".


EROU. La răndul său, preşedintele Iuliu Mureşan a precizat: "Cele trei puncte şi faptul că suntem pe primul loc ne fac să fim mulţumiţi, dar jocul nu a mers aşa cum ne dorim. Unii dintre jucători nu au fost concentraţi indeajuns, iar dacă ne dorim performanţă nu trebuie să subestimăm pe nimeni".

Eroul clujenilor a fost atacantul brazilian Didy, care, in afara faptului că a marcat unicul gol al partidei, a apărat poarta clujenilor in ultimele cinci minute, după ce Eduard Stăncioiu a fost eliminat, iar Andone efectuase toate cele trei schimbări. "Deşi eliminarea a fost conform regulamentului, nu era normal să ne dea portarul afară cănd mai erau cinci minute. Eu am decis ca Didy să intre in poartă şi a dovedit că are calităţi", a comentat antrenorul Ioan Andone. Antrenorul Pandurilor, Eugen Neagoe, era supărat la final: "Meritam un egal, au avut mare noroc. Mă bucură doar faptul că am demosntrat că putem pune probleme oricărui adversar".


Arbitraj

Antrenorul celor de la Pandurii, Eugen Neagoe, a criticat arbitrajul brigăzii conduse de Augustus Constantin. "Minteuan trebuia eliminat şi i-am spus asta arbitrului pe un ton civilizat. In plus, am avut un penalty neacordat, la faultul asupra lui Ilie Iordache, iar doi clujeni ar fi trebuit avertizaţi in prima repriză. Nu vreau să comentez mai multe, pentru a nu fi suspendat", a spus tehnicianul gorjenilor. De partea cealaltă, Ioan Andone a declarat că Stăncioiu nu va fi iertat pentru faptul că şi-a lăsat echipa in zece oameni: "A periclitat victoria şi va fi sancţionat. Asta e sigur".


Accidentare

In minutul 20 al partidei, Liviu Mihai şi-a pierdut cunoştinţa după un duel aerian cu fundaşul clujenilor, Cadu, portughezul impingăndu-l in săritură pe atacantul gazdelor, după care a căzut peste el. Jucătorul gorjean a rămas inconştient pe gazon şi, după căteva momente, Salvarea a intervenit şi l-a transportat in afara gazonului. Liviu Mihai a primit ingrijiri in ambulanţă, fără a fi transportat la spital, fiindu-i aplicată şi masca de oxigen. La pauză atacantul şi-a revenit şi a plecat la cabine. "A fost vorba despre o comoţie", a explicat medicul echipei Pandurii, Florin Răşnoveanu.

×
Subiecte în articol: sport