x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pandurii / Orac si Radovanovic amendati cu cate 300 de euro

Pandurii / Orac si Radovanovic amendati cu cate 300 de euro

de Corina Chiriac    |    18 Feb 2007   •   00:00

Antrenorul Eugen Neagoe, a inchieat meciul amical cu Minerul Motru, scor 1-1, promitand referate de sanctionare a doi dintre jucatorii sai.

Nemultumit de prestatia echipei la acest ultim meci inainte de reluarea campionatului, geana s-a razbunat pe Orac si Radovanovic pe care i-a amendat cu cate 300 de euro.

"Sunt total dezamagit cum s-au prezentat la acest ultim meci amical jucatorii mei. Le-am dat o zi liber dupa cantonament si ei au venit total nepregatiti. Si terenul foarte greu a afectat prestatia echipei dar si atitudinea lor nu este cea corespunzatoare unui meci, fie el si amical. Nu se poate asa ceva, stiau ca este ultimul joc de verificare si chiar daca au avut liber trebuia sa vina pregatiti nu cum au venit. A fost un antrenament util dar nereusit" a precizat dupa meci antrenorul pandurilor.

Tehnicianul era nemultumit nu numai de jocul echipei sale in acest meci dar si de indisciplina unor jucatori care nu au respectat nici indicatiile sale si nici nu s-au conformat regulamentului de ordine interioara al clubului.

Primul dintre jucatori care a intrat in vederea lui Neagoe a fost mijlocasul Daniel Orac, acesta nefiind capabil sa-si stapaneasca nervii in prima repriza. Dupa cateva clinciuri si intrari mai dure ale adversarilor, Orac a incercat sa-si faca singur dreptate si la- imbrancit pe adversarul sau, fiind avertizat cu un cartonas galben de catre arbitrul intalnirii.
Imediat acesta a fost chemat la margine si de Neagoe si inlocuit cu Ilie Iordache.

La finalul meciului antrenorul l-a atentionat pe jucator ca ii va intocmi un referat, suma cu care va fi amendat fiind de 300 de euro, aceeasi suma urmand a-i fi retinuta si lui Radovanovic.

Bosniacul nu a fost indisciplinat pe teren, dar a fost acuzat de antrenor de lipsa de profesionalism, varful de atac al Pandurilor alegandu-si prost tipul de crampoane. Din momentul introducerii sale in teren si pana cand acesta a ajuns in careul motrean, Radovanovic a alunecat deja de doua ori, acestuia fiindu-i foarte greu sa-si mentina echilibrul pe o suprafata de joc afectata de ploile cazute in ultima vreme.

"Voi sanctiona doi jucatori cu care am discutat deja despre ceea ce au facut la acest joc amical. Radovanovic a venit la un joc de pregatire cu ghete neadecvate, ghete cu talpa turnata sa joace pe un teren foarte moale pe care plouase continuu.
El e jucator profesionist si pentru acest lucru va plati deoarece nu a putut sta in picioare pe teren. Sa le intre in cap ca asa cum au drepturi, au si indatoriri. Orac n-a fost sanctionat neaparat pentru indisciplina in joc cat pentru alt tip de indisciplina pe care eu nu o tolerez. El s-a contrat cu un jucator de la Motru, s-au lovit amandoi si e un lucru urat care nu se face la un meci de fotbal, la nivelul primei ligi. Le vom opri banii, cate 300 de euro la amandoi pentru ca au si drepturi dar si indatoriri. Ei stiau la ce sa se astepte cand au facut ce au facut" a explicat Geana sanctiunile care vor fi puse in aplicare in saptamana urmatoare.

×
Subiecte în articol: sport