x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pandurii Targu-Jiu / Nu mai vine Ungureanu

Pandurii Targu-Jiu / Nu mai vine Ungureanu

de Vicentiu Neagoe    |    31 Aug 2005   •   00:00
Pandurii Targu-Jiu / Nu mai vine Ungureanu

Anuntat acum doua zile ca fiind inlocuitorul lui Emil Sandoi pe banca tehnica a Pandurilor, Nicolae Ungureanu se afla in imposibilitatea de a prelua destinele ultimei clasate in Divizia A.

BLOCAT. Desi si-a anuntat disponibilitatea de a veni la carma echipei gorjene, Ungureanu s-a lovit de refuzul categoric al conducatorilor actualei sale formatii, FC Caracal. "Nu vor sa-mi dea drumul. Dar nu va ramane nici ca ei, pentru ca o sa-mi dau demisia", a spus tehnicianul. Ungureanu e foarte suparat pe Paul Valuta si George Ilinca, mai ales ca nu a primit nici un ban dupa transferul a 11 jucatori la Universitatea Craiova. "Asa inteleg ei sa ma ajute dupa ce eu le-am bagat 800.000 de dolari in buzunar. N-au zis «Ia si tu Nae 1.000 de dolari, ca poate ai si tu un merit in formarea jucatorilor astia»".

ACID. Fostul jucator al Craiovei Maxima si-a continuat tirada impotriva finantatorilor din Caracal. "Nu au fost deloc corecti, si-au batut joc de mine. Acum toata lumea are de pierdut. Eu nu aveam un contract ferm cu FC Caracal si mi-au spus ca anul acesta nu vor decat sa scapam de retrogradare. Mi-au zis ca toti baietii ma simpatizeaza, dar nu stiam ca o sa vanda toata echipa si sa ma lase cu ochii in soare", a declarat cu naduf tehnicianul oltean.

HIZO SAU ION MARIN?
Data fiind pauza competitionala datorata meciului nationalei cu Cehia, conducatorii gorjeni au la dispozitie o saptamana in plus pentru gasirea unui nou tehnician. Dupa toate probabilitatile, viitorul antrenor va fi ales dintre Viorel Hizo si Ion Marin, ambii tehnicieni fiind liberi de contract in acest moment. In alta ordine de idei, Emil Sandoi a declarat ca se mai gandeste daca accepta sau nu postul de director tehnic, desi initial respinsese aceasta idee. In acest moment, de pregatirea echipei se ocupa secunzii Marian Bacu si Valentin David.

×
Subiecte în articol: sport