x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pandurii Targu Jiu / Transferuri in forta

Pandurii Targu Jiu / Transferuri in forta

de Costin Brujan    |    04 Iul 2005   •   00:00

Constienti ca pentru a evita retrogradarea in Divizia B au nevoie de cativa jucatori importanti, conducatorii celor de la Pandurii Tg. Jiu au inceput o campanie serioasa de achizitii.

REZOLVATI. Rand pe rand, antrenorul Emil Sandoi a reusit sa ii inregimenteze in formatia sa pe concolezul Armel Mamouna si pe Catalin Lazar, de la International Pitesti, Dorin Radoi, de la UTA, Bobby Verdes, de la FC Arges, si Emanuel Patrascu, de la Minerul Motru.

TINTE. Tehnicianul Pandurilor il va mai avea la dispozitie si pe Nicolae Constantin. Fostul rapidist a semnat deja un contract un gruparea gorjeana, urmand sa se prezinte astazi la antrenament.
Dat afara de Olaroiu de la Poli Timisoara, fundasul Ilie Poenaru va juca in sezonul viitor pentru echipa din Targu Jiu. Un alt jucator care va evolua din sezonul viitor pentru echipa lui Emil Sandoi este Andrei Mitrofan, ultima oara la Apulum.

PLIMBARE. Tot astazi, gorjenii vor pleca intr-un turneu de pregatire in Italia, unde vor disputa patru meciuri amicale. Adversarii Pandurilor vor fi Budokvije (Cehia), Wisla Cracovia (Polonia), Levski Sofia (Bulgaria) si echipa de tineret a Kuweitului. Periplul italian va dura pana la 11 iulie, data la care echipa se va muta in Austria.

×
Subiecte în articol: sport