x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pârcălab: "Rednic, să plece, nu are valoare de Dinamo"

Pârcălab: "Rednic, să plece, nu are valoare de Dinamo"

18 Oct 2008   •   00:00

Fosta mare glorie a dinamoviştilor, Ion Pârcălab, l-a atacat dur pe tehnicianul roş-albilor după înfrîngerea de la Cluj.



Fosta mare glorie a dinamoviştilor, Ion Pârcălab, l-a atacat dur pe tehnicianul roş-albilor după înfrîngerea de la Cluj.

  • Domnule Pârcălab, Dinamo a pierdut la Cluj!
Clasamentul e mincinos, joci lamentabil, pierzi fără drept de apel şi conduci detaşat în clasament, n-am mai văzut aşa ceva! Perreira le dădea singur 3-4 goluri, dar nu s-a forţat. Şi noi îl aveam pe Torje care să chinuia să îi pună piedică. Dacă arbitrul prelungea meciul o săptămînă tot luam bătaie.

  • Am jucat cu doi închizători!
La mintea lui Rednic juca şi cu 4, dar nu avea în lot. El face echipa, dacă are onoare să plece, sa ne lase, e varză. A reuşit să îi vrăjească pe acţionari şi are o clauză de mă doare capul. El a pus clauza asta milioane de euro, ştia care îi e valoare, se gîndea ca echipa va juca prost, el va fi dat afară şi îi vor veni şi banii. Nu pleacă cîinele de la măcelărie, ce e prost, poate îşi mai cumpără vreo casă prin Belgia. Clauza îi omoară pe şefi, că l-ar da afară în secunda 2 pe Rednic

  • S-a greşit tactica?
Ce tactica să se greşească că nici nu a fost. Rednic se certa cu arbitrul, cu jucătorii nu avea nimic, parcă era 3-0 pentru noi. Ai noştri parcă erau speriaţi de bombe. Bratu s-a accidentat singur, Cristea indolent ca de obicei, fiecare juca ce vroia. Ce le-o fi zis Rednic la pauză că în repriza a doua au jucat mai prost decît în prima.

  • Miranda şi Diabate cum vi s-au părut?
Miranda nici în liga a II-a nu face faţa, strică jocul la Dinamo II. Diabate s-a mişcat bine, chiar mi-a plăcut, poate cel mai bine dintre toţi.
www.gsp.ro

×
Subiecte în articol: sport