x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Party-club Dinamo

Party-club Dinamo

13 Mai 2010   •   00:00

După senzaţionalul succes de pe terenul codaşei Unirea Alba Iulia, care i se datorează în bună măsură şi arbitrului de centru, câţiva jucători dinamovişti au decis că merită să sărbătorească aşa cum se cuvine consolidarea locului 6 în Liga 1.

Conform cotidianului Cancan, Adrian Cristea, Andrei Mărgăritescu, Marius Alexe, Cosmin Moţi şi Dragoş Gri­gore au fost surprinşi de paparazzii publicaţiei petrecându-şi noaptea de luni spre marţi într-un restaurant din Parcul Herăstrău.

Alături de cei trei a fost prezent şi fostul stoper al lui Dinamo, Gabi Tamaş, aflat într-o scurtă vacanţă după ce a promovat cu West Bromwich Albion în Premier League.

"Nu ştiu nimic deocamdată, nu am reuşit să citesc ziarele. Proba­bil, după ce au revenit de la Alba... Deci Cristea, Mărgăritescu, Alexe, Moţi, Grigore şi Tamaş? Înseamnă că s-a reunit vechea trupă. Au plecat după-amiază de la Alba şi s-or fi dus pe undeva, nu ştiu încă, habar nu am. Luni au avut liber, o să văd la antrenament. Normal că vom lua măsuri împotriva lor, dacă e aşa. Vor fi sanc­ţionaţi conform regulamentului. Dacă nici acum, când sunt pe ultima sută de metri, nu vor să-şi vadă de treabă, înseamnă că nu e bine", a de­clarat antrenorul Cornel Ţălnar.


"SEZON RATAT"
În afară de a se simţi bine în res­taurante, jucătorii dinamovişti au fost loviţi şi de realism. "Este un sezon ratat pentru Dinamo!", a de­clarat Marius Alexe după me­ciul de la Alba Iulia. Deşi ar putea părăsi gruparea din Ştefan cel Ma­re, fiind dorit de FC St. Pauli, omul returului, golgeterul Andrei Cristea, este de aceeaşi părere.
"E un sezon ratat, dar în retur am ară­tat că meritam mai mult. Am avut ghinion, accidentări şi cred că această calificare e meritată. Trebuie să respectăm blazonul lui Dinamo şi să revenim în forţă se­zonul următor." Altfel, brazi­lianul Eric de Oliveira, de la Gaz Metan Mediaş, este dorit cu insistenţă de Dinamo pentru următorul se­zon.

×
Subiecte în articol: sport