x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pas uriaş spre finală

Pas uriaş spre finală

de Vlad Ionescu    |    13 Apr 2010   •   00:00
Pas uriaş spre finală
Sursa foto: Andrei Moise/Intact Images/Gazeta Sporturilor

Oltchim a terminat la egalitate, 25-25, meciul din deplasare cu ETO Gyor, din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, şi este favorită la calificarea în ultimul act.

În ciuda rezultatului favorabil, preşedintele clubului, Ioan Gavrilescu, şi-a păstrat luciditatea, avertizând că nimic nu este încă decis. "Nu am făcut un meci prea bun, pentru că realizările tehnice au fost sub nivelul obişnuit. În afară de Paula Ungureanu, nu pot remarca pe nimeni. E bine că a fost egal, pentru că, dacă băteam, ne-o luam în cap. Aşa, totul se va decide pe terenul nostru", a declarat Gavrilescu.

Returul cu Gyor se va juca duminică, la Râmnicu-Vâlcea, cu casa închisă, toate biletele fiind deja epuizate. Dacă va ajunge în finală, Oltchim va disputa meciul de acasă la Bucureşti, deoarece sala proprie este prea mică faţă de cerinţele Federaţiei Europene.

Există însă şi o veste bună, anume posibila revenire în finală a Valentinei Elisei, care şi-a reluat antrenamentele. Aceasta a fost mult timp indisponibilă, din cauza unei accidentări suferite anul trecut.


GRUPA MORŢII
Naţionala masculină a ţării noastre a avut ghinion la tragerea la sorţi a grupelor de calificare la CE din 2012. Ro­mâ­nia a fost repartizată în grupa a 2-a, alături de Croaţia, Spania şi Lituania, primele două clasate urmând să meargă la turneul final, care va avea loc în Serbia.
"Avem parte de o grupă a morţii. A mai picat şi Spania la noi în grupă, de parcă nu era de ajuns Croaţia. Bine ar fi să se bată cele două şi să câş­tige a treia, adică noi", a declarat antrenorul echipei naţionale, Vasile Stângă.

×
Subiecte în articol: redactie