x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Penescu: "De când am fost arestat, mai mult am fost plimbat decât audiat"

Penescu: "De când am fost arestat, mai mult am fost plimbat decât audiat"

28 Mai 2009   •   00:00

Finanţatorul clubului FC Argeş, Cornel Penescu, a declarat, astăzu, la ieşirea de la audierile de la DNA Piteşti, că de când a fost arestat nu a fost audiat "mai mult de trei minute", în restul timpului fiind "plimbat", informează Mediafax.

Finanţatorul clubului FC Argeş, Cornel Penescu, a fost adus, în această dimineaţă, la noi audieri, la DNA Piteşti, părăsind sediul instituţiei după mai mult de două ore, fiind dus în arestul IPJ Argeş.

"De când am fost arestat, nu am fost audiat mai mult de trei minute, în rest am fost plimbat. Vreau să-i spun regizorului care a regizat acest film că nu sunt vinovat şi că stau de atâtea zile în arest. Nu sunt om rău şi nu sunt vinovat, nu am omorât o muscă în viaţa mea", a declarat Penescu ziariştilor la ieşirea din sediul DNA Piteşti.

Întrebat de către jurnalişti ce părere are despre percheziţia care a avut loc, miercuri, la trustul său de presă şi la tipografie, finanţatorul clubului FC Argeş a răspuns: "Voi ar trebui să aveţi o părere. În orice caz, democraţia este ameninţată". (V.A.)

 

×
Subiecte în articol: sport