x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pensionarii au iesit la incalzire

Pensionarii au iesit la incalzire

28 Feb 2004   •   00:00

In sfarsit, linistea s-a instalat la Craiova! Ieri, spiritele s-au calmat si s-a intrat pe fagasul normal, de parca nimic nu s-ar fi intamplat cu o zi inainte.

CONCENTRATI. Evenimentele desprinse din filme SF care au rascolit Craiova in aceste zile i-au marcat si pe componentii "Stiintei", care par hotarati sa treaca peste acest episod neplacut si sa se concentreze asupra meciului impotriva Otelului lui Sorin Cartu, de saptamana viitoare. "Am fost bulversati de situatia creata la club, dar suntem jucatori profesionisti si trebuie sa ne vedem de treaba noastra", a declarat mijlocasul Zeno Bundea.

SUSTINERE. Antrenamentul de joi l-a gasit pe Nicolo Napoli inapoi la carma echipei.
Italianul a fost intampinat cu simpatie de suporterii craioveni, dar si de oameni mai in varsta, viitorii ocupanti ai "Peluzei Sud", conform declaratiilor patronului Dinel Staicu. Acestia au fost prezenti, ca niciodata, in numar destul de mare la sedinta de pregatire, aplaudandu-l pe Napoli, care, la sfarsitul antrenamentului, s-a intretinut minute bune cu ei.

GLUMET. Antrenorul demis marti seara si reinstalat joi a comentat intamplarile prin care a trecut: "Am fost in concediu de o zi jumatate! Incep sa ma obisnuiesc cu Romania si incerc sa ma adaptez!". Napoli a mai spus ca a venit sa schimbe mentalitatea jucatorilor, nu si pe cea a oamenilor!
(VICENTIU NEAGOE, MARIO MORCOV)

Patru jucatori noi

Astazi, incepand cu ora 12:00, "juvetii" vor disputa un meci amical impotriva echipei lui Emil Sandoi, Pandurii Tg. Jiu. Partida se va disputa pe stadionul "Tineretului" din Craiova, ocazie cu care vor fi incercate noile achizitii, atacantul argentinian
Daniel Armando Gonzalez, in varsta de 20 de ani, si sarbul Predrag Rangelovic. Compatriotul lui Maradona a sosit joi dimineata in Banie, neefectuand primul antrenament al "alb-albastrilor". De asemenea, Universitatea l-a inregimentat pe clujeanul Sandru, care a semnat un contract valabil pe patru ani. Luni este asteptat sub comanda lui Napoli si Zyati.

×
Subiecte în articol: sport