x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pentru unii muma...

Pentru unii muma...

27 Apr 2005   •   00:00

Atitudinea murdara a suporterilor dinamovisti la adresa internationalului Dorinel Munteanu, la finele meciului FC National - Dinamo, e pe cale sa ramana fara urmari.



  • de MIHAI IGIROSANU

  • VICTIMA. Dorinel Munteanu, unul dintre jucatorii cu adevarat profesionisti din campionatul romanesc
    Iritati dupa rusinea patita de echipa favorita in Cotroceni, fanii dinamovisti l-au scuipat pe mijlocasul stelist, care urmarise jocul de la tribuna oficiala. Gestul a fost rapid semnalat de oficialii Rapidului si Stelei, grupari sanctionate dur de Comisia de Disciplina a FRF.

    IGNORANTA. Daca majoritatea personalitatilor condamna gestul fanilor lui Dinamo, vicepresedintele LPF, Alexandru Boc, a lasat impresia ca Liga nu se va sesiza: "Totul s-a petrecut dupa finalul meciului si apoi cum demonstram noi ca respectivii care l-au scuipat pe Dorinel sunt fani ai lui Dinamo, FC National sau simpli oameni de pe strada?", a declarat oficialul ligii. Dovada a aparut ieri, pe site-ul dinamo-online.net, unde suporterii dinamovisti "revendica" atacul asupra lui Dorinel Munteanu. Pagina respectiva de Internet prezinta si imagini cu momentul in care un sustinator al "cainilor", cu fular alb-rosu, il scuipa pe jucatorul Stelei.

    DEZGUST. Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, observator la meciul FC National - Dinamo, a reactionat dur: "Nu ma pot pronunta in acest moment daca se vor lua masuri, dar cert este ca totul a fost o murdarie, un gest impardonabil fata de un veritabil monstru sacru al fotbalului romanesc. Si eu am fost insultat din tribuna la jocul respectiv, fapt care imi confirma teoria ca, la ora asta, tribunele stadionelor noastre sunt populate de indivizi lipsiti de discernamant si cu un comportament suburban. Este posibil ca gestul sa fie si o consecinta a balacarelilor la care asistam pe micile ecrane intre oamenii de fotbal".

    HAL DE FANI
    Pe site-ul dinamo-online.net erau postate ieri urmatoarele pareri la adresa lui Dorinel Munteanu.

    "Mare chestie i s-a intamplat lui dorinel... ce sa zic!! De ce n-ati facut scandal cand i-au vandalizat masina lui Claudiu la Craiova, aud???"

    "Un asemenea caracter e mult mai patat si jegos, iar niste biete flegme nici nu se vad pe un asa om murdar"

    "Bbbbaaaaaa. Ala are caracter. Marele caracter dorinel a injurat de 2 ori ziaristii la doua meciuri diferite. E o jigodie de om. Felicitari celor care l-au scuipat"

    "Sincer, nu l-am vazut, ca l-as fi scuipat si eu. Nu sunt retardat, doar il urasc!"

    "Mai da-l in gatu masii si pe dorinel!"

    "Dorinel e un spurcat jegos... ne-a atacat de atatea ori cand a avut ocazia... DIN CAUZA LUI NU AM MERS NOI LA EUROPENE. M*** DORINEL. Nu stiu cum a scapat din Cotroceni... trebuia calcat in picioare"
    ×
    Subiecte în articol: sport dorinel