x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Performanta - Puiu, in semifinale

Performanta - Puiu, in semifinale

de Vicentiu Neagoe    |    23 Sep 2005   •   00:00
Performanta - Puiu, in semifinale

Echipa saudita, Al Ittihad Jeddah, antrenata de fostul selectioner al Romaniei, Anghel Iordanescu, s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor Asiei la fotbal.
Al Ittihad a invins, pe teren propriu, cu scorul de 7-2, formatia chineza Shandong Luneng, la care este imprumutat si fostul golgeter dinamovist Ionel Danciulescu, neutilizat in acest meci. In meciul tur dintre cele doua formatii, disputat in urma cu o saptamana, se inregistrase un rezultat de egalitate, 1-1.

MULTUMIT. La finalul jocului, Iordanescu s-a declarat incantat de prestatia elevilor sai din sferturile de finala. "Am jucat un fotbal modern si ne-am creat multe ocazii de a marca, in mare parte fructificate. Sunt mandru de jucatorii mei, care au demonstrat ca au mentalitate de invingatori si vreau sa le multumesc pentru aceasta mare performanta, la fel ca si fanilor, care au fost tot timpul alaturi de noi", a spus tehnicianul. In semifinalele Ligii Campionilor Asiei, Al Ittihad va intalni formatia sud-coreeana Busan I’Park, prima mansa fiind programata la 28 septembrie, iar returul la 12 octombrie 2005.

×
Subiecte în articol: sport