x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Petrolul in „B", Gloria in Intertoto

Petrolul in „B", Gloria in Intertoto

24 Mai 2004   •   00:00

Ploiestenii nu aveau decat varianta victoriei pentru a mai spera la salvare. De partea cealalta, Gloria incerca sa bifeze doua obiective: risipirea emotiilor in privinta retrogradarii, respectiv obtinerea unui loc in Cupa UEFA Intertoto, la concurenta cu Farul Constanta.

AMENINTARI. Partida a avut un deznodamand crud pentru gazde, parca anticipat de grupul de rebeli ai galeriei: „Daca ne bagati in B, va rupem picioarele". Premonitia fanilor s-a adeverit, desi „lupii" au sperat intr-o minune dupa golul de 1-1 inscris de Malaele. Avantajul omului in plus, dupa eliminarea lui Cristi Craciun, a fost speculat cu sange rece de oaspeti. Resemnat, antrenorul Florin Marin a spus la final: „Nu mai avem nici o sansa, dar imi duc crucea pana la capat". Astfel, din doua echipe in Divizia A la inceputul sezonului, dupa fuziune, Ploiestiul va ramane fara nici una!

JOLLY-JOKER. Cu un Iftodi in zi de gratie, care a inscris un gol superb si a contribuit la alte trei reusite ale colegilor, bistritenii nu au tinut cont de problemele adversarilor si au inscris de cate ori li s-a ivit ocazia. Victoria detasata l-a facut fericit pe presedintele Jean Padureanu. „A fost unul dintre cei mai grei ani din istoria clubului", a spus Lordul, care a asigurat totusi participarea echipei sale in Cupa UEFA Intertoto. Florin Marin va parasi echipa la finele campionatului. (Adrian Simion, Ploiesti)

×
Subiecte în articol: sport