x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Petrolul – Rapid 2-3:Resuscitaţi de Cesinha

Petrolul – Rapid 2-3:Resuscitaţi de Cesinha

de Dragos Stoica    |    17 Oct 2008   •   00:00
Petrolul – Rapid 2-3:Resuscitaţi de Cesinha

Rapid s-a calificat cu noroc în optimile Cupei. În ultimul minut de prelungiri, Cesinha a prins de la 16 metri un şut echivalent cu un vot în alb pentru tehnicianul portughez.



Rapid s-a calificat cu noroc în optimile Cupei. În ultimul minut de prelungiri, Cesinha a prins de la 16 metri un şut echivalent cu un vot în alb pentru tehnicianul portughez.
Ce chin, ce jale! Pe scurt, aşa ar putea fi rezumată în câteva vorbe victoria de aseară a Rapidului, care îi păstrează pe elevii lui Jose Peseiro în Cupa României. Intraţi în detalii, lucrurile sunt şi mai delicate pentru giuleşteni, care aseară au avut şansă, cu un gol căzut în ultimul minut al celei de-a doua reprize de prelungiri. Formaţia din Giuleşti a profitat în minutul 6 de o ieşire neinspirată a lui Panaite şi Djalovici părea să asigure situaţia încă din start. Totuşi, 18 minute mai târziu, Muţiu a restabilit egalitatea, după o gafă în lanţ a defensivei feroviare. Mai montaţi în cea de-a doua parte, rapidiştii au înscris de abia în
minutul 77 prin Cesinha, estompând pe moment îndemnurile la demisie adresate de galerie către Jose Peseiro. Suporterii şi-au reluat însă tirada două minute mai târziu, când Tincu a taxat henţul în careu făcut de Boya şi a trimis meciul în prelungiri. Încă o jumătate de ceas şi de pseudo-fotbal în care "vişiniii" au asaltat poarta prahovenilor, iar golul a venit până la urmă graţie aceluiaşi Cesinha, cu numai câteva secunde înaintea loteriei loviturilor de departajare. "A fost greu, mai ales că noi veneam după o perioadă delicată. Azi m-am temut, văzusem Petrolul la un meci şi mi-au plăcut câţiva dintre jucătorii săi. Sper ca această victorie să ne aducă de acum înainte mai multă linişte şi încredere", a declarat după meci Jose Peseiro. De partea cealaltă, Eusebiu Tudor s-a arătat mândru de modul cum s-au prezentat fotbaliştii săi: "Pentru noi era vorba mai mult de un meci de imagine, în care am dorit să arătăm că încă trăim şi că locul pe care îl ocupăm momentan în Divizia B nu ne reprezintă. Puteam câştiga în Giuleşti".

×
Subiecte în articol: sport