x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Pisica" a sărit la New York

"Pisica" a sărit la New York

03 Ian 2008   •   00:00
 "Pisica" a sărit la New York

Portarul reprezentativei Romăniei, Bogdan Lobonţ, a preferat să traverseze oceanul Atlantic pentru noaptea de Revelion. Cum işi dorea de mai multă vreme o vacanţă peste ocean, "Lobby" şi-a petrecut vacanţa la New York, unde clima este aproape identică in această perioadă cu cea din Bucureşti.

Portarul reprezentativei Romăniei, Bogdan Lobonţ, a preferat să traverseze oceanul Atlantic pentru noaptea de Revelion. Cum işi dorea de mai multă vreme o vacanţă peste ocean, "Lobby" şi-a petrecut vacanţa la New York, unde clima este aproape identică in această perioadă cu cea din Bucureşti. Spre deosebire de Lobonţ, Adrian Mutu a ales să facă plajă, trăind trecerea anilor alături de soţia sa, Consuelo, şi de fiica sa, la Miami, in Florida.

ACASĂ. Majoritatea componenţilor echipei naţionale au preferat insă locurile de acasă ca destinaţie pe perioada vacanţei de iarnă. Cristi Chivu s-a aflat in seara de 31 decembrie la Bucureşti, alături de logodnica sa, Adelina Elisei, care n-a putut părăsi Capitala, deoarece a lucrat pe data de 1 ianuarie, iar căpitanul naţionalei urmează să plece la 5 ianuarie in Dubai, pentru un turneu de pregătire, unde se va duela cu George Ogăraru, cu ocazia unui meci Inter - Ajax Amsterdam. Ciprian Marica, Radu Ştefan şi Vlăduţ Munteanu au ales un club din Predeal, in aceeaşi localitate găsindu-se şi Răzvan Raţ, care posedă o vilă in zonă, dar şi stelistul Nicolae Dică, care a petrecut Revelionul alături de foştii săi colegi de la FC Argeş.

×
Subiecte în articol: sport