x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Plesan va fi aspru pedepsit

Plesan va fi aspru pedepsit

22 Mai 2004   •   00:00

Profitand de neprezentarea jucatorului alaturi de ceilalti colegi la Oradea pentru meciul de astazi cu FC Oradea, oficialii Universitatii au decis sa-l amedeneze pe Plesan.

MARIO MORCOV, VICENTIU NEAGOE

DRASTIC. „Il vom amenda pentru ca nu respecta programul de antrenamente si nu s-a deplasat cu echipa la Oradea. Nu stiu cuantumul amenzii, va fi stabilit de antrenor", a declarat presedintele Pavel Badea. Coechipierii afirmau ca amenda lui Plesan se ridica la 50.000 de dolari, exact cat are acesta contractul. Surse din anturajul lui Dinel Staicu sustineau ieri: „Vor sa taie in carne vie. Ii dau amenda ca sa-l invete minte si totodata sa-i sperie si pe ceilalti jucatori care mai au asemenea clauze de reziliere". Supararea oficialilor olteni pe Plesan se datoreaza faptului ca jucatorul doreste sa plece la Ajax in timp ce ei vor sa-l vanda in Ucraina pentru ca pretul pe care l-ar oferi cei de la Sahtior este triplu fata de cel pe care doreste sa-l dea Ajax.

DEZAMAGIRE. Antrenorul Universitatii, Mircea Rednic, era si el dezamagit de solutia aleasa de jucator: „I-am spus lui Mihaita ca-l astept la echipa. L-am invoit pana joi seara, dar nu a facut bine. I-am spus ca sunt alaturi de el, il voi sustine, dar nu e corect ce a facut el. Nici macar un telefon nu mi-a dat sa ma anunte. Trebuia sa mai astepte, mai erau trei etape si apoi putea sa stea la discutii cu cei din club. Din respect pentru colegi si pentru echipa trebuia sa fie la acest meci. A ajuns cine este acum ajutat de colegi. Luni sau marti cand voi reveni la Craiova voi discuta cu el", a comentat „Puriul".

Pavel Badea se retrage la meciul cu Steaua

Presedintele Universitatii, Pavel Badea, va juca in etapa a 29-a, cand Stiinta va intalni pe teren propriu Steaua, ultimul sau meci sub culorile alb-albastre. Desi acesta a mai jucat in tur si a dovedit ca poate face fata cu brio pe teren, a decis ca a venit timpul sa puna capat carierei de jucator ca sa se ocupe mai mult de cea de conducator. „Va fi ultimul meu meci oficial in tricoul pe care l-am iubit si l-am stimat atat de mult. Sunt legat de 20 de ani de acest club, din care 18 i-am petrecut ca jucator, tinand cont de faptul ca de la 7 ani am fost legitimat la Craiova. Am jucat in mai multe tari, cum ar fi Elvetia, Japonia si Coreea de Sud, dar nicaieri nu m-am simtit mai bine ca acasa, la Craiova. Nu am de gand sa-mi fac un meci de retragere, gen Sera Campionilor, pentru ca mie mi se pare normal sa te retragi intr-un meci oficial. Partidele acestea de retragere sunt cum bine zicea Mitica Dragomir, "Frectie la un picior de lemn"", a declarat „Badita", care considera ca meciul impotriva Stelei este un excelent moment al retragerii sale, mizand si pe faptul ca stadionul va fi arhiplin.

Dinel Staicu il vrea pe Adrian Cristea din banii pe care ii ia dupa Plesan

Dinel Staicu a declarat ieri ca, in cazul in care Mihaita Plesan va parasi gruparea craioveana, il va achizitiona in schimb pe bacauanul Andrei Cristea, precizand ca va face pentru acesta o oferta mai buna decat a cluburilor din Bucuresti. „Daca Bacaul retrogradeaza, atunci Cristea nu va mai sta acolo, pentru ca echipele din strainatate nu vor mai fi interesate de el si va veni la Craiova", a precizat Staicu.
×
Subiecte în articol: sport