x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poldoski, monedă de schimb pentru Mutu!?

Poldoski, monedă de schimb pentru Mutu!?

de Ovidiu Ciutescu    |    07 Noi 2008   •   00:00

Presa italiană vorbeşte de un posibil schimb între Adrian Mutu şi atacantul lui Bayern Munchen, Lucas Podolski, jucător aflat în vizorul clubului din Florenţa, informează Agerpres.



“Atras de campionatul italian, Podolski este dorit de Fiorentina. Corvino, directorul sportiv al Fiorentinei,   se gândeşte la el ca la un posibil înlocuitor al lui Mutu. Cum românul place, şi nu puţin, celor de la Bayern Munchen, schimbul dintre cei doi jucători s-ar putea realiza, spre satisfacţia ambelor părţi. Un schimb egal, deoarece Mutu este în acest moment mai puternic, însă neamţul este mult mai tânăr”, scrie cotidianul “Tuttosport”.

Adrian Mutu, nu va evolua în partida cu formaţia Atalanta Bergamo, programată duminică în cadrul etapei a 11-a din Serie A, din cauza unei probleme la adductori, a anunţat gruparea “viola” pe site-ul oficial. La finalul jocului cu Bayern Munchen, din Liga Camiponilor, internaţionalul român a acuzat o problemă musculară la adductori, urmând să fie supus unui control medical amănunţit în cursul zilei de vineri, precizează Fiorentina.




×
Subiecte în articol: sport