x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport POLI IASI - GLORIA 1-1/ Remiza saracilor

POLI IASI - GLORIA 1-1/ Remiza saracilor

17 Oct 2005   •   00:00

In urma unei partide tensionate, doua dintre candidatele la retrogradare au incheiat la egalitate si isi continua cursa pentru supravietuire.
Oaspetii au deschis scorul in minutul 29, cand Negrean, gasit excelent de o pasa a lui Pacurar, a scapat singur spre poarta iesenilor si l-a executat pe portarul Branet. Dupa ce in minutul 62 li s-a anulat un gol marcat de Miclea, gazdele au izbutit, totusi, sa egaleze sapte minute mai tarziu, prin atacantul Balba. In cel de-al doilea minut de prelungire, fundasul lui Poli, Adrian Toma, a fost eliminat dupa ce a primit al doilea cartonas galben. "Am jucat lamentabil. Ne chinuim pe teren propriu", a spus Ionut Popa dupa meci.

UNICAT. Printre cei aproape 5.000 de spectatori de pe stadionul "Emil Alexandrescu", s-a aflat si un singur suporter al celor de la Gloria. Totusi, temerarul fan al ardelenilor a venit dotat cu trei bannere mari, pe care statea scris: "Ti amo per sempre, Gloria", "Asii ardealului, Gloria Bistrita" si "Oriunde, oricand, impreuna Legione Dracula".

×
Subiecte în articol: sport