x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Iaşi / Popa-proştii

Poli Iaşi / Popa-proştii

de Vicentiu Neagoe    |    24 Apr 2007   •   00:00
Poli Iaşi / Popa-proştii

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Ionuţ Popa , este nemulţumit că echipa sa a fost obligată să joace azi meciul de campionat cu FC Argeş.

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Ionuţ Popa (foto), este nemulţumit că echipa sa a fost obligată să joace azi meciul de campionat cu FC Argeş.

"Jucătorii mei sunt la pămant din punct de vedere fizic. Noi am avut meci sambătă seară la Steaua. Duminică am venit la Iaşi, ieri am făcut antrenament şi azi jucăm cu Argeşul. Păi ce e asta? Suntem luaţi drept proştii campionatului. Să-mi explice şi mie cineva de ce toate meciurile se joacă miercuri şi joi, numai noi jucăm marţi. Pe urmă la Rapid jucăm luni. Ce, eu is fazanul campionatului?", a spus supărat Popa.

Tehnicianul a precizat că echipa sa nu este incă salvată de la retrogradare şi că nu doreşte să joace meciurile de pe teren propriu in altă parte: "Ne mai trebuie trei puncte pe care sperăm să le luăm azi. Chiar dacă vom fi matematic salvaţi de la retrogradare, nu sunt de acord să jucăm in altă parte meciurile de acasă, pentru refacerea gazonului".

×
Subiecte în articol: sport