x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Poli" Ştiinţa Timişoara :Avertisment pentru defensivă

"Poli" Ştiinţa Timişoara :Avertisment pentru defensivă

de Daniel Stan    |    11 Oct 2007   •   00:00
"Poli" Ştiinţa Timişoara :Avertisment  pentru defensivă
Sursa foto: Raed Krishan /

Principalul finanţator al echipei timişorene, Marian Iancu, a criticat defensiva lui "Poli" Ştiinţa, care a primit 16 goluri in primele 10 etape.

Principalul finanţator al echipei timişorene, Marian Iancu, a criticat defensiva lui "Poli" Ştiinţa, care a primit 16 goluri in primele 10 etape. "Avem momente proaste, de indisciplină tactică, iar acest lucru mă ingrijorează. Intrăm pe teren prea umflaţi şi avem deficienţe. Nu este numai părerea mea. Pozitiv este doar faptul că reuşim să revenim", a declarat oficialul timişorean, echipa sa primind gol in fiecare meci disputat in acest sezon in Liga1. Antrenorul Duşan Uhrin jr (foto) este de acord cu opinia şefului său: "Are drepate, s-au făcut unele greşeli in apărare. Dar, este normal să treacă puţin timp pentru omogenizare. Mc Kain şi Cănu au rămas din sezonul trecut, restul fiind jucători nou-veniţi. Dar, sigur că trebuie să punem la punct defensiva".

Intăriri

Deşi a recunoscut fragilitatea defensivei, Duşan Uhrin susţine că la iarnă se va găndi dacă va intări acest compartiment: "S-a pus problema de a transfera alţi jucători in pauza competiţională, dar nu mă grăbesc, prefer să mă concentrez pe ce am acum". In schimb, Marian Iancu este hotărăt: "Vom aduce intăriri".

×
Subiecte în articol: sport