x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Timisoara - Curatenie masiva

Poli Timisoara - Curatenie masiva

de Marius Mihalcea    |    09 Ian 2007   •   00:00
Poli Timisoara  -  Curatenie masiva

Gata cu zilele de chiul. Dintre cei 25 de jucatori care au raspuns prezent ieri la reunirea lotului gruparii de pe Bega, cativa nu intra in vederile antrenorului Politehnicii Timisoara, Alin Artimon, motiv pentru care vor trebui sa-si caute alte echipe.

Gata cu zilele de chiul. Dintre cei 25 de jucatori care au raspuns prezent ieri la reunirea lotului gruparii de pe Bega, cativa nu intra in vederile antrenorului Politehnicii Timisoara, Alin Artimon, motiv pentru care vor trebui sa-si caute alte echipe.

Trecut de conducerea tehnica pe o lista de transferuri extrem de numeroasa, care-i mai cuprinde pe Grigorie, Simek, Silvasan, Soporan, Soltuz, Gluscevic, Oprea, Rus si Irinel Voicu, mijlocasul Leonard Naidin a comentat ieri situatia sa. El a subliniat ca este de datoria conducerii clubului sa-i gaseasca echipa, insa nu fara a-l consulta si pe el.

DESTINATII. Dupa o discutie tÃşte-Ã -tÃşte cu antrenorii Alin Artimon si Valentin Velcea, cei 25 de jucatori care au fost prezenti la reunirea lotului au efectuat o sedinta de pregatire cu caracter preponderent fizic, aceasta durand ceva mai bine de 90 de minute. Pentru 10 dintre fotbalistii care s-au "dezmortit" sub comanda stafului tehnic, sansele sa faca parte din lotul lui Poli si la ora debutului sezonului de primavara, programat la 24 februarie, sunt insa extrem de reduse.

Soltuz, Irinel Voicu si Rus o vor lua practic de la capat, ei gasindu-se in aceeasi situatie si inaintea startului sezonului, cand, intocmai ca acum, li s-a comunicat sa-si caute alte angajamente. Nici unul dintre ei nu a comentat decizia conducerii, chiar daca nu au nici o oferta concreta in momentul de fata. Dintre ceilalti, daca Mircea Oprea a precizat recent ca nu este de acord sa se desparta de Poli, nici macar sub forma de imprumut, Naidin a luat pozitie.

DEZINTERES. "Am vazut ca nu mai sunt dorit la Timisoara. Nu m-a cautat nimeni de la club, nici macar de Sarbatori", s-a aratat dezamagit Naidin. Mijlocasul la inchidere a precizat apoi, legat de interesul pe care-l manifesta fata de el Poli Iasi, ca, "daca as pleca la Iasi, m-as duce doar pentru domnul Ionut Popa". Dorit si la Jiul, echipa care il mai vrea si pe Cristian Silvasan, Naidin a declarat ca nu ia in calcul varianta plecarii la Petrosani.
Patru absente motivate
La reunirea de ieri-dimineata a celor de la Poli Timisoara s-au prezentat urmatorii jucatori: portari: Marius Popa, Zimmermann, Pantilimon; fundasi: Olah, Sorin Radoi, Canu, Mehmedovici, Izvoreanu, Soporan, Scutaru, Latovlevici; mijlocasi: Caramarin, Plesan, Daminuta, Alexa, Simek, Grigorie, Torje, Naidin, M. Oprea; atacanti: Bucur, Marian Tanasa, Silvasan, Gluscevici.

Au lipsit motivat McKain, Emeghara si Mansour, iar Omoduemuke a ajuns la finalul antrenamentului, el sosind cu avionul de la Lagos, via Milano. Andrei Cristea se afla in continuare la Bologna, unde efectueaza perioada de refacere dupa operatia de menisc suferita in noiembrie. Presedintele timisorenilor, Marian Iancu, a anuntat ca staful tehnic al echipei, cu Alin Artimon antrenor principal, ramane neschimbat.
×
Subiecte în articol: sport