x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Timişoara – Dinamo 1-1 - Două brand-uri eşuate

Poli Timişoara – Dinamo 1-1 - Două brand-uri eşuate

de Mihai Igirosanu    |    14 Apr 2008   •   00:00
Poli Timişoara – Dinamo 1-1 - Două brand-uri eşuate

Aflate doar în lupta pentru un loc în Cupa UEFA, bănăţenii şi dinamoviştii au încheiat la egalitate o partidă în care doar ura venită dinspre tribune şi erorile de arbitraj au fost la înălţime.

Aflate doar în lupta pentru un loc în Cupa UEFA, bănăţenii şi dinamoviştii au încheiat la egalitate o partidă în care doar ura venită dinspre tribune şi erorile de arbitraj au fost la înălţime.

 

 

Privit ca pe o şansă pentru reabilitare, meciul de la Timişoara a reconfirmat de ce Dinamo este doar un brand aflat în paragină, iar Poli rămîne doar la stadiul de eternă aspirantă la vîrful clasamentului. Aşa-zisul derby din Banat va fi amintit doar prin grava eroare a asistentului Zoltan Szekely, care a uitat să semnalizeze un ofsaid clar în care se afla Ionel Ganea la golul gazdelor, dar şi prin încercările de camuflare a erorilor de arbitraj ale patronului lui Poli, Marian Iancu. “Nu au reuşit să ne umilească, deşi am evoluat în 9! Ei sînt cei umiliţi, toţi 14! Nu a arbitrat cu aceeaşi măsură. Am dat gol în 10 şi nu am luat în 9. Avem potenţial. Golul nostru a fost corect, la limită, s-a dat avantaj atacantului”, a sunat declaraţia lui Iancu, una fără absolut nici o legătură cu realitatea de pe teren. “Dinamo nu merita nici măcar acest punct, iar noi am fost afectaţi de eliminarea celor doi jucători. Totuşi, jocul a fost echilibrat, iar dacă a fost penalty la Dinamo înseamnă că roşul primit de Luchin a fost meritat. În schimb, la Brezinsky a fost prea uşor acordat. Pulhac şi Moţi meritau şi ei cartonaşe roşii”, a spus antrenorul lui Poli, Duşan Uhrin jr.

 

mihai.igirosanu@jurnalul.ro

 

 

 

Rednic amînă revenirea

 

 

Revenit din Belgia, antrenorul Mircea Rednic a lăsat de înţeles că îşi mai amînă întoarcerea pe banca lui Dinamo: “Nu se pune problema să iau echipa în acest moment, pentru că am semnat un contract începînd cu 1 iulie. Nu ştiu ce o să fac dacă acţionarii or să mă cheme de acum, dar o să discut vineri cu ei. Nu cred că e momentul să vin acum, pentru că la echipă este un antrenor, care e din iarnă la echipă şi care ştie mai bine jucătorii. În plus, după părerea mea, echipa joacă foarte bine, în afara ultimului meci, care a fost un accident, pentru că s-au luat goluri în minutele 87 şi 90. Probabil a fost o relaxare a jucătorilor”, a declarat Mircea Rednic, care a evitat însă să comenteze dacă va fi pe banca lui Dinamo la meciul cu Steaua.

×
Subiecte în articol: sport dinamo