x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Timisoara – Dinamo - 1-1 - Remiză în nouă oameni

Poli Timisoara – Dinamo - 1-1 - Remiză în nouă oameni

de Ionut Paduraru    |    13 Apr 2008   •   00:00
Poli Timisoara – Dinamo -  1-1 - Remiză în nouă oameni

Dinamoviştii nu au reuşit să cîştige deşi gazdele au jucat multe minute în inferioritate numerică, dar bănăţenii rămîn fără victorie în meciurile directe în ultimii 11 ani.

Dinamoviştii nu au reuşit să cîştige deşi gazdele au jucat multe minute în inferioritate numerică, dar bănăţenii rămîn fără victorie în meciurile directe în ultimii 11 ani.

 

 

Timişorenii au avut prima ocazie importantă a meciului la o lovitură liberă executată de Artiom Karamian, dar balonul trimis cu capul de Luchin a căzut pe transversala porţii lui Lobonţ. De partea cealaltă, Dinamo a răspuns prin două faze periculoase, ambele avîndu-l în centru pe Adrian Cristea. În prelungirile primei reprize, Lobonţ a păstrat tabela neatinsă cu o intervenţie la sacrificiu la picioarele lui Arman Karamian. Partea secundă a început la fel de spectaculos, dar echilibrul s-a rupt în minutul 62. Centralul Cristi Balaj a acordat penalty pentru Dinamo la un contact la limita careului între Dănciulescu şi Luchin, fundaşul timişorenilor fiind eliminat după primirea celui de-al doilea cartonaş galben. Acelaşi Dănciulescu a transformat lovitura de pedeapsă şi scorul devenea 1-0 pentru Dinamo. Deşi în inferioritate numerică, bănăţenii au egalat după numai trei minute. Plecat din ofsaid, Ganea a recuperat un balon după alunecarea lui Pulhac şi i-a trimis decisiv lui Rusici, care a marcat în poarta goală. Timişorenii au terminat partida cu doi oameni mai puţin pe teren, Brezinski fiind eliminat şi el după ce a primit două cartonaşe galbene într-un singur minut, pentru proteste. Pe final, Marius Popa a salvat excelent în faţa lui Boştină, Dănciulescu şi Mărgăritescu.

acuze. După meci, ambele părţi au contestat arbitrajul. “Am jucat bine, dar tuşierul ne-a privat de o victorie. Timişoara a egalat cu un gol marcat din ofsaid. Dinamo a fost echipa mai bună. Dar avem o problemă de concentrare, am jucat mult mai bine 11 la 11”, a spus acţionarul dinamovist Cristi Borcea. “Poate e acoperit de regulament, poate nu, dar Cristi Balaj are o continuitate în a ne dezavantaja. Dacă mai dura puţin probabil că ajungeam să jucăm în şapte. Dinamoviştii au fost umiliţi, nu au fost în stare să ne bată în 14 contra 9”, a declarat şi patronul timişorenilor Marian Iancu.

 

 

SCANDAL. Conducătorii dinamovişti au reacţionat vehement după ce fanii campioanei au scris mesaje anti-acţionari pe pereţii clubului. “Aceşti derbedei vor plăti”, a spus Vasile Turcu, cel care, alături de Cristi Borcea, a fost vizat de mesajele fanilor. “Înţelegem nemulţumirile fanilor noştri, dar nu putem accepta astfel de manifestări. Vom solicita identificarea autorilor”, a declarat şi preşedintele Nicolae Badea. Doar Cristi Borcea le-a luat apărarea fanilor: “Suporterii au dreptate să fie supăraţi, la ce rezultate am avut în acest sezon. Normal că ne înjură, doar nu vreţi să ne pupe”.

×
Subiecte în articol: sport