x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Timisoara - Schimba decizia FRF?

Poli Timisoara - Schimba decizia FRF?

de Marius Mihalcea    |    18 Ian 2007   •   00:00
Poli Timisoara  -  Schimba decizia FRF?

Continua achizitiile de extra comunitari. Chiar daca decizia luata de Comitetul Executiv limiteaza la cinci numarul de jucatori extracomunitari care pot fi trecuti pe foaia de joc, banatenii continua sa achizitioneze fotbalisti din afara UE.

Continua achizitiile de extra comunitari. Chiar daca decizia luata de Comitetul Executiv limiteaza la cinci numarul de jucatori extracomunitari care pot fi trecuti pe foaia de joc, banatenii continua sa achizitioneze fotbalisti din afara UE.

Membru al Comitetului Executiv dinainte sa lase FCM Bacau pentru Poli Timisoara, ca reprezentant al cluburilor din al doilea esalon, Gheorghe Chivorchian s-a apucat sa intervina astfel incat sa schimbe hotararea adoptata luni de Comitetul Executiv al FRF. Iar, din moment ce gruparea de pe Bega l-a mai transferat pe Arman Karamyan, fratele ex-rapidistului Artiom, si trage sa-i ia de la FC National pe Srhoj si pe Abiodun, este evident ca directorul executiv al lui Poli nu pune mare pret pe decizia privind limitarea numarului de jucatori extracomunitari dintr-o echipa.

INCA UNUL. Desi nu provine dintr-o tara membra a Uniunii Europene, Arman Karamyan a batut ieri palma cu Poli Timisoara, devenind al optulea jucator extracomunitar din lotul "alb-violetilor". "Arman a semnat deja cu Poli, dar, din pacate, nu poate veni alaturi de noi pentru ca oficialii de la Ceahlaul vor foarte multi bani ca sa-l lase sa plece. Daca nu se va ajunge la o intelegere acum, sunt sigur ca de la vara vom juca impreuna", a confirmat transferul Artiom Karamyan.

INFLUENT. Si asta nu e totul. Chivorchian a sarit ieri la gatul lui Constantin Iacov, presedintele lui FC National, deranjat de faptul ca acesta impiedica transferul imediat la Poli al jucatorilor Srhoj si Abiodun, tot extracomunitari si ei.

"Conform actelor existente, acesti doi jucatori nu mai au nici un fel de raport de munca cu FC National. In perfecta cunostinta de cauza, echipa bancara i-a folosit pe acestia in returul campionatului trecut fara drept de joc si daca FRF s-ar fi sesizat, FC National ar fi trebuit retrogradata".

Toate demersurile clubului patronat de Marian Iancu au insa un fundament, in conditiile in care Chivorchian este un personaj extrem de influent in lumea fotbalului. Aspect pe care chiar el il ia in calcul. "E o decizie care nu trebuia luata acum sub nici o forma, pentru ca suntem la mijlocul campionatului. Discutiile vor fi reluate si sunt sigur ca se va reveni asupra deciziei", e convins directorul executiv al lui Poli, care este unul dintre cei mai apropiati prieteni ai sefului LPF, Dumitru Dragomir.
×
Subiecte în articol: sport poli