x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Timisoara - "Suntem alaturi de Olaroiu"

Poli Timisoara - "Suntem alaturi de Olaroiu"

de Sorin Anghel    |    23 Aug 2005   •   00:00
Poli Timisoara  -  "Suntem alaturi de Olaroiu"

Dupa trei etape, Poli Timisoara are doar 4 puncte si carcotasii se gandesc sa-l decapiteze pe Cosmin Olaroiu. Pe Bega a aparut zvonul ca patronii de la Balkan Petroleum se afla in tratative cu Gheorghe Hagi, dar varianta este infirmata de presedintele clubului, Emil Rosianu.

Jurnalul National: Domnule Rosianu, va fi inlocuit Cosmin Olaroiu dupa numai trei etape?
Emil Rosianu: Nu e nimic adevarat. Sunt niste inventii. Aflu si eu de prin ziare ca as urmari sa-l demit pe Olaroiu, dar nici nu imi trece prin cap asa ceva. Nu se pune problema schimbarii antrenorului, pentru ca avem incredere in capacitatea sa de a ne indeplini obiectivele. Si eu, si Marian Iancu suntem alaturi de Cosmin Olaroiu.

Dar au existat ceva discutii cu Gheorghe Hagi despre preluarea postului de antrenor la Poli Timisoara?
Nu am avut o asemenea discutie cu Hagi. Daca nu aveam incredere in Olaroiu nu il mai aduceam la Timisoara in iarna, cand am pornit acest proiect prin care vrem sa facem din Poli o forta europeana. Ce, suntem nebuni sa schimbam antrenorul dupa numai trei etape?

Dar rezultatele slabe de pana acum nu va nemultumesc?
Care rezultate slabe?

Infrangerea de la Bacau este un rezultat bun?
Acolo a fost un accident care nu se va mai repeta. Echipa are nevoie de cateva etape pentru a se omogeniza. Avem incredere deplina atat in jucatori, cat si in Cosmin Olaroiu, care va reusi cu Poli indeplinirea tuturor obiectivelor pe care le avem.

×
Subiecte în articol: sport olăroiu