x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Timisoara - Tanasa naste discutii

Poli Timisoara - Tanasa naste discutii

de Marius Mihalcea    |    08 Ian 2007   •   00:00
Poli Timisoara - Tanasa naste discutii

Chiar daca a declarat ca nu va face transferuri peste capul antrenorului, noul director general al banatenilor, Gheorghe Chivorchian, incearca sa i-l impuna lui Alin Artimon pe atacantul Marian Tanasa, de la FCM Bacau.

Jucatorul, a mentionat noul sef al gruparii de pe Bega, va veni pentru inceput la Timisoara in probe, urmand ca, ulterior, staff-ul tehnic sa se pronunte daca este oportuna achizitionarea lui. "Tanasa este un atacant de perspectiva, are 21 de ani, iar mie mi-a lasat o impresie foarte buna. O decizie in privinta sa o vor lua insa doar antrenorii", a spus Chivorchian.

NECUNOSCUTA. "Principalul" Alin Artimon nu s-a aratat impotriva ideii de a-l testa pe Marian Tanasa, insa a admis ca "nu stiu nimic despre acest jucator, nu-i cunosc jocul, stiu despre el ca e un atacant de careu, de talie, cu mult potential, tanar. Depinde de randamentul lui in comparatie cu ceilalti daca va ramane la echipa". O declaratie, conform unor surse din interiorul clubului, de complezenta, menita sa nu-l deranjeze pe Chivorchian, in conditiile in care tehnicianul lui Poli este sigur ca nu se va bizui in retur pe varful bacauan. Altfel, Tanasa va face jonctiunea cu lotul "alb-violetilor", cel mai probabil, in prima zi a stagiului de pregatire de la Slanic Moldova, la 15 ianuarie, Chivorchian considerand ca ar fi inutil ca acesta sa strabata intreaga tara doar pentru cateva antrenamente de acomodare la efort.

CAZAN, LA ARGES
Prin aducerea lui Gheorghe Chivorcian, Paul Cazan a ramas fara obiectul muncii, fostul presedinte executiv al FCM Bacau fiind numit director general in locul sau. Conducerea lui Poli i-a propus lui Cazan sa revina pe postul de director sportiv, pe care l-a ocupat pe vremea mandatelor lui Hagi si Olaroiu, dar acesta a refuzat. "Am decis ca este un moment prielnic sa ma apropii de casa, pentru ca la varsta mea e greu sa stau departe de familie", a explicat Cazan. Acesta va prelua functia de vicepresedinte la FC Arges: "S-a ivit posibilitatea de a lucra la Pitesti, abia atunci m-am decis sa plec".

FARA CRISTEA
Atacantul lui Poli, Andrei Cristea, va rata reluarea pregatirilor echipei, acesta neprimind acceptul medicilor sa ia parte la programul stabilit de antrenorul Alin Artimon. Ex-stelistul se afla in aceste zile in Italia, la clinica Isokinetic din Bologna, unde a fost operat de menisc, pentru efectuarea altor investigatii medicale. "Mai stau aici patru-cinci zile, sa mai fac ceva teste, pentru ca medicii nu mi-au dat inca un verdict. Mi-au zis doar ca daca vreau, pot pleca in tara, dar in cazul asta nu vor mai raspunde de recuperarea mea, asa ca nu vreau sa risc, mai bine mai astept", a spus Cristea.

×
Subiecte în articol: sport