x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport POLO - Una caldă, alta rece

POLO - Una caldă, alta rece

de Vlad Ionescu    |    09 Aug 2007   •   00:00
POLO - Una caldă, alta rece
Sursa foto: ATTILA KISBENEDEK/

Naţionala Romăniei a invins cu scorul de 8-7 reprezentativa Chinei, in prima zi a Super Finalei Ligii Mondiale, care are loc la Berlin. Ieri, tricolorii au fost surclasaţi, 9-17 cu Serbia.

Naţionala Romăniei a invins cu scorul de 8-7 reprezentativa Chinei, in prima zi a Super Finalei Ligii Mondiale, care are loc la Berlin. Ieri, tricolorii au fost surclasaţi, 9-17 cu Serbia.

Prezentă in premieră la faza finală a acestei competiţii, care pune la bătaie nu doar premii totale in valoare de 347.500 de dolari, ci şi un loc calificant la Jocurile Olimpice de anul viitor, de la Beijing, echipa ţării noastre a trebuit să se intrebuinţeze serios pentru a-şi asigura victoria in faţa campioanei Asiei. Dacă in primele două reprize tricolorii şi-au impus legea, la jumătatea meciului tabela arătănd un liniştitor 5-2 pentru Romănia, in partea a doua ei au cedat din punct de vedere fizic, permiţăndu-le adversarilor să se apropie la un singur gol. Punctele echipei noastre au fost marcate de Cosmin Radu, Tiberiu Negrean şi Andrei Buşilă, căte două, Andrei Iosep şi Edward, căte unul.

EPUIZAŢI. Jucătorii au acuzat o stare de oboseală accentuată, ei ajungănd in Germania chiar in dimineaţa meciului. După turneul de la Netanya, incheiat duminică, echipa a mai rămas o zi in Israel, in loc să se intoarcă in ţară. Tricolorii au ajuns la Bucureşti luni noaptea, iar a doua zi in zori au avut avionul spre Berlin. In aceste condiţii, cei mai mulţi dintre ei abia au prins căteva ore de somn inaintea partidei cu chinezii.

INFRĂNGERE. Romănia a intălnit ieri echipa Serbiei, campioana europeană en-titre, care in primul joc din Grupa A a surclasat reprezentativa Statelor Unite, cu scorul de 13-3. Din nefericire, sărbii i-au bătut la scor şi pe romăni, scor 17-9, ai noştri resimţind din plin oboseala. In Grupa B, Ungaria a invins Australia cu 15-8, iar Germania a trecut de Canada cu 13-8. Astăzi, Romănia va infrunta SUA, măine fiind programate sferturile de finală, in care căştigătoarele grupelor vor juca impotriva echipelor de pe locul 4, iar ocupantele locului secund vor intălni formaţiile situate pe locul 3.

×
Subiecte în articol: sport