x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Popescu, ambasador

Popescu, ambasador

10 Mai 2004   •   00:00

Impresarul FIFA Gheorghe Popescu a fost numit ambasador Special Olympics pentru Romania. Evenimentul a avut loc la finalul unei importante competitii la care au participat sportivii cu retard mintal, Saptamana Fotbalului European Special Olympics.

Plecat in strainatate, „Baciul" nu a fost prezent la conferinta de presa organizata cu acest prilej, dar a trimis un comunicat in care a aratat ca este alaturi de sportivii cu probleme.

TENDINTE. Federatia Romana de Fotbal a fost reprezentata de Cristian Bivolaru, alaturi de care au stat presedintele ANS, Octavian Morariu, presedintele Special Olympics Romania, Patricia Osmani, reprezentantul fundatiei Johan Cruyff, Menno Renes, directorul Special Olympics Europa - Eurasia, Mike Smith, si un reprezentant al Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti.

Desfasurata in 10 orase, saptamana Fotbalului European Special Olympics a cuprins 480 de sportivi, dornici sa demonstreze ca pot practica fotbalul la fel de bine ca orice adolescent obisnuit.

INTRECERE. Fundatia Special Olympics din Romania, al carei presedinte este fosta gimnasta Nadia Comaneci, isi propune sa dezvolte competitii sportive si alte programe cu impact social care sa duca la constientizarea tinerilor si comunitatii cu privire la problemele persoanelor cu retard mental. (Madalina Corbeanu)

×
Subiecte în articol: sport