x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Porto-Monaco, finala din 26 mai

Porto-Monaco, finala din 26 mai

07 Mai 2004   •   00:00

Presa britanica a deplans eliminarea lui Chelsea din semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce FC Monaco a obtinut un 2-2 pretios pe „Stamford Bridge", dupa victoria din tur, 3-1.

CATALIN FAINISI

Englezii au criticat primul gol al francezilor, inscris cu mana de argentianianul Ibarra, la scorul de 2-0 pentru Chelsea, cand „albastrii" erau calificati in finala de pe 26 mai. „Echipa lui Ranieri a iesit din Liga dupa o alta «mana a lui Dumnezeu», tot a unui argentinian. Ibarra a dus pe Monaco in finala cu FC Porto dupa ce a marcat folosindu-se de mana, aducandu-ne aminte de durerosul moment cand Diego Maradona a marcat impotriva Angliei la Cupa Mondiala din 1986", a scris cotidianul englez The Mirror.

UMILITI. The Sun a facut „praf" vedetele lui Chelsea care n-au jucat miercuri, printre care se numara si romanul Adrian Mutu. „Jucatorii care ar trebui sa poarte ochelari fumurii cand vor iesi pe strada in aceasta dimineata sunt Juan Sebastian Veron, Adrian Mutu si Marcel Desailly. Abramovici va avea nevoie de sfaturi mai bune atunci cand va cheltui urmatoarele 120 de milioane de lire sterline", a scris cel mai puternic ziar britanic.

ANTONIM. Tehnicianul lui Chelsea, Claudio Ranieri, s-a declarat fericit dupa meci. „Sunt foarte multumit de jucatorii mei. Abramovici ne-a vizitat din nou dupa meci si ne-a spus ca lucrurile vor merge mai bine data viitoare", a spus italianul, care va fi inlocuit, cel mai probabil, de Jose Mourinho la sfarsitul sezonului. De partea cealalta, Didier Deschamps a declarat ca, desi a primit o oferta sa antreneze pe Juventus Torino, isi va prelungi contractul cu AS Monaco, unde este foarte fericit.

×
Subiecte în articol: sport