x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Potec, doar a patra la 400 metri liber

Potec, doar a patra la 400 metri liber

16 Aug 2004   •   00:00

JOCURILE OLIMPICE - ATENA 2004

Dupa o prima zi dezamagitoare, in care Beatrice Caslaru si Dragos Coman nu au reusit sa se califice in finalele probelor de 400 m mixt, respectiv 400 m liber, reprezentantii nostri au reusit ieri primele rezultate incurajatoare in concursul de natatie din cadrul Jocurilor Olimpice de la Atena. RECORDURI. Mai intai, Camelia Potec a obtinut, ieri dimineata, calificarea in finala probei de 400 metri liber. Braileanca a luat startul in cea de-a treia grupa de calificare si a avut o comportare foarte buna, terminand pe primul loc. De asemenea, sportiva legitimata la clubul Steaua a stabilit si un nou record national, 4:07:39, calificandu-se cu al treilea timp in finala probei. Din pacate, desi in finala si-a imbunatatit recordul national stabilit de dimineata cu peste o secunda, Potec a terminat in afara medaliilor, clasandu-se a patra, cu timpul de 4:06:34, la 15 sutimi de bronz, obtinut de americanca Kaitlin Sandeno, si la fix o secunda de castigatoare, frantuzoaica Laure Manaudou, care a stabilit astfel un nou record european.

ESEC. Cea de-a doua reprezentanta a tarii noastre in proba de 400 metri liber, Simona Paduraru, nu a reusit nici macar calificarea in finala. Bacauanca a luat starul in ultima serie de calificare, ce-a de-a cincea, si a avut o comportare onorabila, terminand a treia, cu timpul de 4 minute, 10 secunde si 56 de sutimi. A fost ce-a de-a 10-a performanta a semifinalelor, insuficienta insa pentru a merge in ultimul act.

CONTINUARE

Si inotatorul roman Razvan Florea a avut ieri o comportare onorabila. El s-a calificat, de dimineata, in semifinalele probei de 100 metri spate, terminand pe locul 6 in ultima serie de calificare, cu un timp de 55:77 secunde. Romanul intra astfel in penultimul act cu cel de-al 14-lea timp. Florea si-a imbunatatit timpul cu o jumatate de secunda in timpul semifinalei de aseara. El a luat startul in ce-a de-a doua grupa, terminand pe locul 7, in 55:27 secunde, al 10-a timp al penultimului act. Lucru care ne face sa speram mai mult in proba sa favorita, 200 metri spate.

×
Subiecte în articol: sport