x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Prea puţini bani

Prea puţini bani

de Marius Mihalcea    |    16 Ian 2008   •   00:00
Prea puţini bani


Gălăţeanul Janos Szekely şi ghanezul Ibrahim Salou s-au arătat dezamăgiţi de oferta salarială pe care le-a făcut-o finanţatorul giuleştenilor, George Copos.

RAPID - Plecarea lui Mazilu nu a rezolvat problema


Gălăţeanul Janos Szekely şi ghanezul Ibrahim Salou s-au arătat dezamăgiţi de oferta salarială pe care le-a făcut-o finanţatorul giuleştenilor, George Copos.

Chiar dacă în urma transferului lui Ionuţ Mazilu la Dnepr Dnepropetrovsk a devenit mai bogat cu 3.750.000 de euro net, George Copos nu a fost deloc darnic cu doi dintre jucătorii doriţi de gruparea de sub Podul Grant.

 

NEMULŢUMIRI. Ieri, înainte să plece cu echipa sa, Oţelul, într-un stagiu de pregătire la Antalya, Janos Szekely, căruia principalul acţionar al “alb-vişiniilor” i-a oferit un salariu stagional de 100.000 de euro, a spus lucrurilor pe nume: “Legat de transferul meu la Rapid, s-a vorbit prea mult, dar s-au pus prea puţine pe hârtie. Cei de la Rapid se laudă că dau salarii de Liga Campionilor, însă asta e doar părerea lor. Eu cred că astfel de salarii oferă, de exemplu, CFR Cluj”. Mai nou, atacantul lui FC Bruges Ibrahim Salou este şi el nemulţumit de condiţiile financiare pe care ar urma să le aibă în Giuleşti. “Cei de la Rapid mi-au propus un salariu de 200.000 de euro pe an, ne-am înţeles, dar după câteva zile am fost sunat şi mi-au spus că vor să-mi ofere mai puţin. Nu aşa se lucrează! Din câte ştiu eu, cluburile s-au înţeles deja între ele, aşa că aştept în continuare ca cei de la Rapid să-mi dea un semn”, a declarat fotbalistul african.

 

×
Subiecte în articol: sport