x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pregatiti de matineu

Pregatiti de matineu

13 Mai 2004   •   00:00

Rapid a recuperat punctele pierdute etapa trecuta pe teren propriu, in fata lui Dinamo. Mai mult, fostul jucator al Astrei, Robert Ilyes, a semnat sentinta Petrolului.

Galeria petrolista a dorit sa sarbatoreasca 80 de ani de la infiintarea clubului Petrolul printr-o victorie a echipei favorite. Insa sperantele din tribune s-au transformat in iluzii desarte, „Demisia, demisia" sau „Ilie Oana, unde e traditia", fiind scandarile preferate ale unui public deznadajduit.

VINA COLECTIVA. Florin Marin nu va demisiona insa. „Flocea" a promis noua puncte in urmatoarele trei intalniri, chiar daca adversarul de sambata se numeste Dinamo. „Suntem toti vinovati pentru situatia in care ne gasim", a punctat Marin la conferinta de presa, impartind vina cu jucatorii. Jucatori cazuti psihic dupa golul lui Ilyes si care au resimtit din plin apatia vedetei Dennis Serban, care a ramas fara benzina in doar 30 de minute.

IMPRESII. In partea secunda, petrolistii au lasat impresia ca pot inscrie macar golul de onoare. Rapid a speculat din plin greselile adversarului, lucru recunoscut si de catre antrenorul Viorel Hizo. „Chiar daca si noi avem probleme, am profitat de cele ale echipei gazda, dovedind ca dispunem de un lot superior", a declarat „Dulaul". (Adrian Simion - Ploiesti)

×
Subiecte în articol: sport